Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η εβδομάδα αρχίζει περίπλοκα καθώς η επικοινωνία βάλλεται. Ο Ερμής αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Ζυγό στις 27/9 και δημιουργεί προβλήματα κυρίως σε ότι αφορά την επικοινωνία και την εξέλιξη συνεργασιών και σχέσεων.

Είναι απαραίτητο να δείξουμε κατανόηση και να μην υποπέσουμε σε λάθη επικοινωνιακής φύσεως που θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και κόντρες σε σχέσεις και συνεργασίες. Προστατεύοντας τον εαυτό μας θα καταφέρουμε να προστατεύσουμε και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας από αντιπαραθέσεις που θα καταλάβουμε αργότερα ότι προκλήθηκαν από πιθανές παρερμηνείες που υπήρξαν. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και να μας απασχολήσουν έντονα, ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δώσουμε ένα τέλος και να κλείσουμε οριστικά κεφάλαια που μας έχουν ταλαιπωρήσει.

Στις 29/9 η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες χαρίζει φαντασία και ρομαντισμός της σχέσης. Επίσης βοηθά να εκτονωθεί η ένταση και η καχυποψία και να βιώσουμε στιγμές ανείπωτου πάθους και τρυφερότητας που θα εκτοξεύσουν την προσωπική μας ζωή στα ύψη.

Στις 30/9 ο Ήλιος από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο βοηθά να σταθεροποιηθούν σε σημαντικό βαθμό επαγγελματικές συμφωνίες και προσωπικές σχέσεις. Είναι απαραίτητο να δείξουμε αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα στον τομέα των συνεργασιών καθώς αυτό θα οδηγήσει σε μακροβιότητα και σταθερότητα των επαγγελματικών στόχων. Σταθερές βάσεις θεμελιώνουμε και σε ότι αφορά προσωπικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε για να νιώσουμε ασφάλεια τόσο εμείς όσο και το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Στις 1/10 ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία καθώς εκδηλώνονται με ασυνήθιστο και οξύ τρόπο ανασφάλειες και καχυποψία που τραυματίζουν τις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι προτιμότερο να μην επιδιώξουμε σημαντικές συζητήσεις μέσα στην ημέρα που θα στιγματίσουν επαγγελματικές συνεργασίες και προσωπική ζωή. Οι φόβοι θα εκδηλωθούν με απότομο και δηκτικό τρόπο απογοητεύοντας και πληγώνοντας τους γύρω μας.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο οδηγεί σε πιθανές συναισθηματικές υπερβολές ή οικονομικές σπατάλες και λάθος κινήσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τον προϋπολογισμό μας. Καλό είναι να είμαστε μετριοπαθείς σε κινήσεις που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε σε όλα τα επίπεδα προστατεύοντας την ψυχή και την τσέπη μας από απώλειες που θα μας στοιχίσουν.

Στις 3/10 ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο δίνει ευκαιρίες για αποκατάσταση παρεξηγήσεων και κλείσιμο συμφωνιών που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Ζητήματα του παρελθόντος που απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή μπορούν να τακτοποιηθούν με αισιόδοξο τρόπο. Σημαντικό είναι βέβαια να μην δώσουμε υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσουμε γιατί αργά ή γρήγορα θα εκτεθούμε.

Επιλέξτε το ζώδιό σας και διαβάστε τις προβλέψεις της εβδομάδας εδώ

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων