Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ωροσκόπιο της εβδομάδας 6 ως 12 Δεκεμβρίου 2021

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ωροσκόπιο της εβδομάδας 6 ως 12 Δεκεμβρίου 2021

Έντονα συναισθήματα και πάθος χαρακτηρίζουν τις σχέσεις.
Με την εβδομάδα να ξεκινά στον απόηχο της Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη που πραγματοποιήθηκε στις 04.12 η ένταση καλά κρατεί και είναι πιθανό να οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

Στις 06.12 το εξάγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε σημαντικές επιτυχίες σε επαγγελματικό, προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Η ενεργητικότητά και η αποφασιστικότητα μας θα είναι εμφανής σε κάθε κίνησή και επιλογή και θα εντυπωσιάσουμε με τον τρόπο που χειριζόμαστε έντονες καταστάσεις.

Στις 07.12 το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί σύγχυση και πολλές σκέψεις. Δεν είναι εύκολο να αντιληφθούμε πώς πρέπει να κινηθούμε σε εμπορικές συμφωνίες, νομικές υποθέσεις και θέματα γνώσεων καθώς μπορεί να παρασυρθούμε από ψευδείς εντυπώσεις και πρόσωπα που προσπαθούν να επωφεληθούν εις βάρος μας. Σημαντικό είναι βέβαια να μην μπούμε και εμείς σε μία διαδικασία υποσχέσεων που δεν είναι εύκολο να κρατήσουμε.

Στις 08.12 το τετράγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Δία στον Υδροχόο οδηγεί σε υπερβολές και βιασύνη. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς είναι εύκολο να υπεραισιοδοξούμε για την κατάληξή τους και να οδηγηθούμε σε λάθη που θα περιορίσουν την οικονομική μας δυνατότητα. Καλό είναι να αποφύγουμε τον παρορμητισμό και να ελέγξουμε την υπερένταση που μπορεί να προκαλέσει εκρηκτικές καταστάσεις σε συνεργασίες και προσωπική ζωή.

Στις 11.12 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τα συναισθήματα και φέρνει στην επιφάνεια με επιτακτικό τρόπο την ανάγκη ελέγχου και χειρισμού του συντρόφου μας. Δεν θα διστάσουμε να κατευθύνουμε το ταίρι μας κατά το δοκούν όμως οι αντιδράσεις θα είναι ανάλογες. Καλό είναι λοιπόν να περιορίσουμε εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν νευρικότητα και να αφεθούμε στο πάθος που μπορεί να βοηθήσει στην εκτόνωση κάθε έντονη στιγμής.

Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Δία στον Υδροχόο ενισχύει την αισιοδοξία και βοηθά ώστε να δραστηριοποιηθούμε στο εμπόριο, την διαφήμιση, τα ταξίδια και τη γνώση. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον και τον ευρύτερο περίγυρό μας μπορούν να μας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας αντιλαμβανόμενοι την σημαντικότητα των στιγμών.

Στις 12.12 το τετράγωνο του Ήλιου από τον τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε ραστώνη. Ψυχολογική κούραση και απογοήτευση έρχεται στην επιφάνεια και δεν μας βοηθά να δραστηριοποιηθούμε. Προσοχή σε πρόσωπα που μπορεί να μας προσεγγίσουν επιδιώκοντας να μας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους μας. Καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην προχωρήσουμε σε αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον μας.

Επιλέξτε εδώ το ζώδιο σας

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων