Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Εξιτήριο για τον Νίκο Οικονομόπουλο – Τι είπε ο ίδιος

Μετά από 4 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος πήρε εξιτήριο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε επιστρέψει από τη Μύκονο και σε τεστ για τον κορονοϊό, βγήκε θετικός.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας του παρουσίασε έντονη δυσκολία στην αναπνοή, χρειάστηκε να του χορηγηθεί οξυγόνο υψηλής ροής και έτσι μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είχε εμβολιαστεί.

Μάλιστα, τραγουδιστής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους.

Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.

Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων