Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Εξιτήριο παίρνει ο Πελέ

Ο Πέλε, έπειτα από μια επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το παχύ έντερο, πρόκειται να βγει από το νοσοκομείο “Albert Einstein” στο Σάο Πάολο.

Το νέο μετέφερε σήμερα η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, η οποία δεν είπε πότε ακριβώς θα φύγει από το νοσοκομείο, αλλά η εφημερίδα “Estado de Sao Paulo” ανέφερε ότι θα πάρει εξιτήριο αύριο Πέμπτη.

«Τώρα είναι πιο δυνατός και βγαίνει από το νοσοκομείο για να συνεχίσει να αναρρώνει και να νοσηλεύεται στο σπίτι, επιστρέφω σπίτι» έγραψε η κόρη του Πελέ στο Instagram.

Η Κέλι χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημοσιεύσει ενημερώσεις για τον πατέρα της κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένων βίντεο από την ανάρρωσή του.

Ο Πελέ, ο οποίος στις 23 Οκτωβρίου θα γίνει 81 ετών, υποβλήθηκε στην επέμβαση στις 4 Σεπτεμβρίου. Ήταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου τις επόμενες ημέρες, αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε δωμάτιο.

Ο Πελέ, ο μόνος παίκτης που έχει κατακτήσει τρία Παγκόσμια Κύπελλα, υπέφερε από προβλήματα στο ισχίο εδώ και χρόνια και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kely Nascimento (@iamkelynascimento)

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων