Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Φρίκη! Κύπριος σκότωσε 23χρονο και έκαψε τη σορό του με τη βοήθεια της μητέρας του

O Κύπριος σκότωσε 23χρονο και έκαψε τη σορό του για να μην πληρώσει τα χρήματα που του χρωστούσε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, πρόκειται για τον 34χρονο, Ραφαήλ Κόκκινο, ο οποίος είχε κλέψει ποσότητα ναρκωτικών από τον 23χρονο Jean Loike Guei και στη συνέχεια του επιτέθηκε και τον σκότωσε για να μην πληρώσει το χρέος του.Συγκεκριμένα, ο Κύπριος κάλεσε τον 23χρονο στο σπίτι του στο Λονδίνο και τον σκότωσε. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της 70χρονης μητέρας του και του 29χρονου φίλου του πέταξαν το πτώμα και προσπάθησαν να καθαρίσουν τη σκηνή του φόνου.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Κόκκινος σκότωσε τον 23χρονο, αμέσως μόλις μπήκε στο σπίτι του. Ακολούθως, πέταξε τη σορό στο προάστειο Mitcham Common και της έβαλε φωτιά για να σβήσει τα ίχνη του.

Κλειστά κυκλώματα παρακολούθησαν έδειξαν μια σειρά από οχήματα να κατευθύνονται προς το Mitcham Common τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Σεπτεμβρίου. Κάποια στιγμή οι κάμερες έδειξαν ότι σε ένα από τα οχήματα φαινόταν να υπάρχει ένα ογκώδες και ακανόνιστο σχήμα στο ανοικτό πορτμπαγκάζ με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι αυτό ήταν το σώμα του 23χρονου.

HTML tutorial

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά της σορού πουλήθηκε αργότερα από τον 29χρονο φίλο του Κόκκινου και ο νέος ιδιοκτήτης είπε στην αστυνομία ότι το όχημα ήταν «εξαιρετικά καθαρό» και μύριζε χλωρίνη.

Ο Ραφαήλ Κόκκινος ομολόγησε την ενοχή του για ανθρωποκτονία και η μαμά του Σοφία και ο 29χρονος φίλος του κρίθηκαν ένοχοι για απόπειρα παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

ΠΗΓΗ: sigmalive

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων