Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Γεωργιάδης: Σε ένα μήνα θα έχει τελειώσει η πανδημία

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Άδωνις Γεωργιάδης απέφυγε να πει εάν θα υπάρξει ενίσχυση για τον κλάδο της εστίασης που με τα νέα περιοριστικά μέτρα και τον περιορισμό του ωραρίου πλήττεται για μια ακόμα φορά.

Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στην εστίαση δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς «σε ένα μήνα η πανδημία θα έχει τελειώσει και ο τουρισμός θα πάει καταπληκτικά φέτος».

Ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε ακόμα ότι στην εστίαση ψάχνουν εργαζόμενους με το κιάλι και ανακοίνωσε μέτρα στήριξης μόνο για τις εταιρείες κέτερινγκ.

Στις συνεχείς ερωτήσεις και επισημάνσεις ότι οι εργαζόμενοι στην εστίαση βρίσκονται πάλι σε δύσκολη θέση με καταγγελίες να αναφέρουν ότι οι επιχειρηματίες δεν θα μπορέσουν να κρατήσουν όλες τις θέσεις εργασίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι είναι άλλο πράγμα να κλείνει ένα μαγαζί και άλλο να περιορίζεται το ωράριο λειτουργίας του.

Υποστήριξε μάλιστα ότι εάν πάθουν ζημιά στην εστίαση ίσως καλυφθεί ένα μέρος, προβάλλοντας για πρώτη φορά ως επιχείρημα τα της χώρας και λέγοντας ότι θα πρέπει το 2022 να έχουμε λιγότερο έλλειμμα από πέρσι καθώς μας παρακολουθούν οι αγορές.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων