Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

Γκάλης και Ίνγκραμ στο Ιβανώφειο

Γκάλης και Ίνγκραμ στο Ιβανώφειο

Τα 100 χρόνια ζωής γιόρτασε το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή σε εκδήλωση που έγινε στο «Ιβανώφειο» με εκλεκτούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Γκάλης και ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ.

Ο Γκάλης τιμήθηκε για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και ο Ίνγκραμ για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα του Ηρακλή.

Στο γεμάτο από τους οπαδούς του «Γηραιού» κλειστό, η ομάδα μπάσκετ έγινε 100 ετών, σε μία γιορτή που είχαν την τιμητική τους μεγάλες δόξες του παρελθόντος, ανάμεσά τους και ο πιο πετυχημένος ξένος αθλητής στην ιστορία του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, Ντέιβιντ Ίνγκραμ, αλλά και ο «γκάγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης.

Αμφότεροι αποθεώθηκαν από τους φίλους του συλλόγου, που δημιούργησαν μία φανταστική ατμόσφαιρα σε μία εκδήλωση που είχε αμιγώς μπασκετικό χρώμα. Από τις πλέον ξεχωριστές στιγμές της τελετής ήταν η βράβευση του Νίκου Γκάλη για την προσφορά του στο μπάσκετ αλλά και αυτή του Ντέιβιντ Ίνγκραμ για τα όσα προσέφερε στο τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή.

Το παρών έδωσαν και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, όπως επίσης ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο Αριστείδης Μούμογλου, ο Λευτέρης Κακιούσης, καθώς και σύσσωμη η ομάδα του Ηρακλή.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων