Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Γυναίκες πληρώνουν έως και 2.600 ευρώ για να ξαναζήσουν την “πρώτη φορά”

Όλο και περισσότερες γυναίκες απευθύνονται σε εξειδικευμένες κλινικές για να υποβληθούν σε ανάπλαση παρθενικού υμένα.

Γάλλοι πλαστικοί χειρουργοί που θεωρούνται αυθεντίες στην επέμβαση αποκαλύπτουν τα πάντα τόσο για την υμενορραφή όσο και για τις γυναίκες που απεύθυνονται σε αυτούς. Πληρώνουν από 1.800 έως 2.600 ευρώ και περιμένουν σχεδόν τρεις εβδομάδες μέχρι να επουλωθεί η πληγή για να σιγουρευτούν ότι ο παρεθνικός υμένας θα λειτουργήσει στην εντέλεια.

«Κάνουν την επέμβαση και δύο και τρεις φορές»

«Υπάρχουν γυναίκες που κάνουν την επέμβαση δύο και τρεις φορές» δηλώνει στο ιταλικό «Vanity Fair» ο Φιλίπ Λετέρτρ, ο οποίος εργάζεται σε κλινική στη Νίκαια της Γαλλίας, προσθέτοντας ότι οι πελάτισσες πληρώνουν πάντα με μετρητά για να μην αφήνουν ίχνη.

Δεν είναι μουσουλμάνες, Ινδές και Κινέζες, όπως ενδεχομένως θα πίστευε κανείς εξηγεί ο Μαρκ Αμπεκασίς, όπως αναμεταδίδει η ”Espresso”. Το ιατρείο του στο Παρίσι επισκέπτονται επίσης Βορειοαφρικανές και πολλές Ευρωπαίες. «Είναι φοιτήτριες, πωλήτριες, γυναίκες με πτυχίο ή ερευνήτριες» εξηγεί, προσθέτοντας ότι σε γενικές γραμμές έχουν όλες ένα καλό επίπεδο μόρφωσης.

«Ήθελε να ζήσει την πρώτη φορά με κάποιον που να το αξίζει»

«Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα» λέει για τις Ευρωπαίες ο Αμπεκασίς. Χαρακτηριστικά θυμάται περίπτωση 21χρονης Ιταλίδας από το Σάσαρι της Σαρδηνίας, η οποία έκανε την επέμβαση ύστερα από ερωτική απογοήτευση. Το αγόρι με το οποίο είχε την πρώτη ερωτική επαφή την απάτησε με την καλύτερη της φίλη. Η κοπέλα ήθελε να ξεπεράσει τη δυσάρεστη εμπειρία και να ζήσει ξανά «την πρώτη φορά» με κάποιον που να το αξίζει. Λίγες εβδομάδες μετά την παρθενορραφή διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος οπότε χρειάστηκε να καταστρέφουν εκ νέου τον παρθενικό υμένα προκειμένου να κάνει έκτρωση.

Και οι παντρεμένοι… έχουν ψυχή

Ο Λετέρτρ, από την άλλη, θυμάται ότι τον είχε επισκεφτεί παντρεμένο ζευγάρι που είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Ο σύζυγος ήθελε να κάνει δώρο στη γυναίκα του έναν νέο παρθενικό υμένα για να ξεπεράσει αυτό που βασάνιζε… εκείνον. «Όταν γνωρίστηκαν εκείνη δεν ήταν παρθένα και αυτός πάντα ήθελε να βιώσει την αίσθηση του να είναι ο πρώτος της ερωτικός σύντροφος» εξηγεί.

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner