Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Η μεγάλη ευκαιρία του Δέλλα

Η απομάκρυνση του Λίνεν από την ΑΕΚ ήταν σωστή απόφαση με όσα έγιναν ανάμεσα στον Γερμανό και τους παίκτες στα Γιάννενα και με έναν τελικό επιβίωσης να ακολουθεί. Παρότι ο Λίνεν είναι αυτός που έχει τη μικρότερη ευθύνη για το χάλι της ΑΕΚ, με την ανύπαρκτη διοίκηση και το ρόστερ Β Εθνικής.

Ο Τραϊανός Δέλλας αρχίζει την προπονητική καριέρα του με μια μεγάλη ευκαιρία για δυναμική είσοδο στον κόσμο του πάγκου. Πρόσωπο κοινής αποδοχής στην ΑΕΚ (δεν είναι κι εύκολο να υπάρχει τέτοιο σ΄αυτή την ομάδα τα τελευταία χρόνια) και με το κύρος που απαιτεί η συγκεκριμένη ειδική περίσταση ώστε να «μιλήσει» στους παίκτες.

Αυτή την ώρα και ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό που είναι «ο θάνατος σου η ζωή μου σε 90 λεπτά», ο προπονητής δεν χρειάζεται να είναι έμπειρος σε συστήματα, τακτικές και άλλες τέτοιες ιδέες. Αυτό που έχει να κάνει ο Δέλλας είναι να μιλήσει στο κοινό των αποδυτηρίων της ΑΕΚ όπως θα έκανε πρόσφατα, ως συμπαίκτης τους. Αν πείσει αυτά τα παιδιά ότι οι δικές τους φιλοδοξίες εξαρτώνται από την παραμονή της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία, τότε θα έχει καταφέρει να σώσει την ΑΕΚ, το «τομάρι» των ποδοσφαιριστών του και γενικά να γλιτώσει το σύλλογο και όλους όσοι τον στελεχώνουν αυτή τη χρονιά από τη μεγαλύτερη ξεφτίλα της ιστορίας.

Γλιτώνοντας την ΑΕΚ από το διασυρμό, ο Δέλλας θα έχει κερδίσει κι άλλο σεβασμό από τον κόσμο της και θα συνεχίσει να ελπίζει και να παλεύει μαζί του μήπως και βρεθεί μια άκρη στο διοικητικό μπάχαλο που έφτασε την ομάδα στο χείλος του γκρεμού.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων