Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Η τελευταία νύχτα του Παντελή Παντελίδη πριν το μοιραίο ατύχημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο “Happy Day” μίλησε σήμερα ο στενός φίλος και συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος αποκάλυψε πώς ήταν οι τελευταίες μέρες του αδικοχαμένου τραγουδιστή μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει με το τραγούδι για τα “κατεχόμενα” στην Κύπρο, πώς πέρασε το τελευταίο του βράδυ και πώς ενημερώθηκαν οι δικοί του άνθρωποι για το τραγικό γεγονός.

«Οι πρόβες ξεκίνησαν κάτω από πίεση το τελευταίο δεκαήμερο. Την Παρασκευή ταξιδέψαμε στην Κύπρο για να κάνει ο Παντελής μια προγραμματισμένη εμφάνιση για φιλανθρωπικό σκοπό. Εκεί ακούσαμε και ένα κομμάτι ακυκλοφόρητο που ο Παντελής δεν είχε προετοιμάσει ούτε εμάς, το οποίο ήθελε να το αφιερώσει στους φίλους από την Κύπρο. Αυτά που άκουσε ήταν απίστευτα. Είχε συνηθίσει και ο ίδιος να ακούει διάφορα και από συναδέλφους της και από απλό κόσμο, αλλά αυτό τον έκανε ακόμα πιο δυνατό. Αυτό του είχε ρίξει την ψυχολογία.

Οι πρόβες γινόντουσαν καθημερινά στις 5 το απόγευμα και φτάσαμε στην τελευταία μέρα που θα ήταν και η πρόβα τζενεράλε. Ήταν αγχωμένος, είχε βγάλει έρπη. Αφού κάναμε την πρόβα, είδαμε ποδόσφαιρο, παραγγείλαμε και φάγαμε -ήταν η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μαρτάκης- έφυγε στις 2 για ένα ποτό και μετά θα πήγαινε στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία. Πήγαινε μόνο στο στέκι του στα νότια προάστια.

Γύρω στις 8 ξεκίνησαν κάποια τηλέφωνα. Ασφαλώς και δεν το πίστευα. Παίρνω τον επιχειρηματία, τον Κώστα Μπερτάκη και μου λέει: “Τι λες; Είσαι καλά; Έχεις πιει τίποτα;”. Παίρνω τον αδερφό του, μου λέει “Κοιμάμαι, δεν ξέρω αν έχει έρθει σπίτι”. Μεταξύ μας ψαχνόμασταν. Ο Κώστας Μπερτάκης πήρε κάποια τηλέφωνα και μάθαμε ότι υπήρχε ένα ατύχημα στην παραλιακή και ένας άντρας ήταν πολύ σοβαρά χτυπημένος και ο οποίος είχε μεταφερθεί στο Ασκληπείο της Βούλας. Κάναμε συνειρμούς με βάση αυτά που είχαμε ακούσει, πήγαμε στο Ασκληπείο και δυστυχώς ταυτοποίησε ο Κώστας Μπερτάκης ότι ο συγκεκριμένος άντρας ήταν ο Παντελής. Η οικογένειά του ήρθε γύρω στις 12. Πάρα πολύ δύσκολες στιγμές…».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων