Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Η ΑΕΚ και η ΓΑΔΑ-ΕΚ!

Τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ που είχαν την ευθύνη να «τρέξουν» την εταιρεία σ΄αυτή την τελευταία οκταετία των μεγάλων οραμάτων και της καταστροφής, προσέρχονται διαδοχικά στη ΓΑΔΑ μετά τη διαδικασία ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τους και ετοιμάζονται πλέον για τις απολογίες τους στις δικαστικές αίθουσες. Πήγε πρώτα ο Δημητρέλος, μετά ο Ντέμης, ο Θανόπουλος κι έρχεται η σειρά του Αδαμίδη για να εξηγηθούν τα μεγάλα ανοίγματα που οδήγησαν στην οικονομική συμφορά, με την απώλεια των ευνοϊκών ρυθμίσεων, τα χρέη προς τρίτους και την τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Όλα αυτά αφορούν όχι τόσο πια την ΑΕΚ, περισσότερο ίσως τους ίδιους τους παράγοντές της και ενδεχομένως αργότερα τους μετόχους της. Οι όποιες αστικές ή ποινικές ευθύνες που θα αποδοθούν από τη δικαιοσύνη, θα έχουν συνέπειες για όσους προκάλεσαν το πρόβλημα με την κακοδιαχείριση ή ό,τι άλλο συνέβη.

Για την ίδια την ΑΕΚ, η λύση παραμένει μία και δεν έχει σχέση με τις έρευνες των αρχών. Έχει να κάνει μόνο με χρήμα και με διοίκηση που θα αποφασίσει να το βάλει και να το αξιοποιήσει σωστά.

Ο Βιντιάδης περιμένει ακόμα τα εκατομμύρια από τους Άγγλους επενδυτές και το τι θα αποφασίσει η… Τρόικα για τον αριθμό των δόσεων στην εφορία.

HTML tutorial

Άλλη (νέα) λύση στον ορίζοντα δεν φαίνεται, οπότε το μπαλάκι έρχεται ξανά στους παλιούς μετόχους. Το ηθικό μέρος του πράγματος, αν ήταν θα είχε λειτουργήσει ήδη τόσο καιρό. Απομένει να φανεί αν η πιθανότητα να κινδυνεύσουν οι ίδιοι να υποστούν την ταλαιπωρία των «μπροστινών» τους, θα τους υποχρεώσει να ασχοληθούν ξανά ενεργά με την ΑΕΚ προτού πάρει και τους ίδιους η μπόρα της… ΓΑΔΑ-ΕΚ!

Κάποιες τελευταίες επαφές και κινήσεις δείχνουν ότι ένα τέτοιο σενάριο δεν μοιάζει τόσο απίθανο όσο (οι ίδιοι το απέκλειαν) το προηγούμενο διάστημα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων