Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Η απάντηση του Άρη Σερβετάλη στους επικριτές του | Αντικαταστάτη αναζητά η παραγωγή

Το θέατρο Κιβωτός και ο παραγωγός αναζητούν τον αντικαταστάτη του Άρη Σερβετάλη, προκειμένου η υπόλοιπη ομάδα ηθοποιών, τεχνικών και συντελεστών, να μην μείνει ξαφνικά χωρίς δουλειά και να συνεχιστούν κανονικά οι παραστάσεις.

Ο ίδιος 24 ώρες μετά την απόφασή του, με ανάρτησή του στο instagram, αναφέρει τους λόγους για τους οποίους, όπως λέει, τον οδήγησαν στην απομάκρυνσή του από την παράσταση «Ρινόκερος».

Επαναλαμβάνει ότι τόσο η εταιρεία παραγωγής όσο και ο καλλιτεχνικός διευθυντής γνώριζαν από το καλοκαίρι τις προθέσεις του. Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «τους ενημέρωσα πως δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ αυτό το εγχείρημα κι ανακοίνωσα πως εάν τα θέατρα λειτουργήσουν στο μέλλον μόνο για εμβολιασμένους θα αποχωρήσω από την παράσταση. Πρότεινα την αντικατάστασή μου κι έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεση τους ώστε να βοηθήσω στην ομαλή ένταξη του νέου μέλους». Ωστόσο, δεν το δέχθηκαν εκτιμώντας πως δεν θα γίνει υποχρεωτική η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους. Ο Αρης Σερβετάλης, απαντώντας στις επικρίσεις ηθοποιών σημειώνει: «Για το γεγονός πως οι συνάδελφοί μου μένουν άνεργοι θεωρώ πως είναι ευθύνη της παραγωγού εταιρείας καθώς μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή γνώριζαν την τοποθέτησή μου μήνες πριν και συναποφάσισαν να συνεχιστεί η παράσταση, ρισκάροντας».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων