Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Η σταρ του Grey’s Anatomy, Έλεν Πομπέο, ξεκινά ένα podcast

Η Έλεν Πομπέο, η σταρ του «Grey’s Anatomy», είναι έτοιμη να μοιραστεί τη φωνή της με ένα podcast, «Tell Me with Ellen Pompeo».

Σε συνέντευξη της στο People μιλάει για το podcast που ετοιμάζει:

«Νιώθω ότι είμαστε τόσο διχασμένοι αυτή τη στιγμή και το μόνο που μας συνδέει είναι ένα υπέροχο μέσο. Είναι ένας τρόπος για να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά. Ακούω podcast και σκέφτομαι πράγματα που δεν είχα σκεφτεί ποτέ πριν, ή έχω ενσυναίσθηση για μια κατάσταση αφού έχω ακούσει τη γνώμη κάποιου σχετικά με αυτό ή τον τρόπο που κάποιος άλλος σκέφτεται για κάτι, σε αντίθεση με τον τρόπο που το σκέφτομαι. Ελπίζω λοιπόν ότι αυτό μπορεί να είναι ένα είδος σύνδεσης και ένας δάσκαλος και μια πλατφόρμα επικοινωνίας για τους ανθρώπους».

Στην εβδομαδιαία εκπομπή, η Πομπέο θα συνομιλεί με καλεσμένους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, γιατρών, συγγραφέων, δημιουργών, και θα συζητάει μαζί τους διάφορα θέματα.

Αν και η Πομπέο παραδέχεται ότι στο παρελθόν της δόθηκε η ευκαιρία να κάνει podcast, τώρα νιώθει ότι είναι κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσει στο βήμα αυτό.

«Με είχαν προσεγγίσει αρκετές διαφορετικές εταιρείες [για να κάνω ένα podcast] και πάντα έλεγα “Όχι”, επειδή είχα δουλειά», λέει η Πομπέο. «Έχω μερικές δουλειές. Είμαι μητέρα και έχω τρία παιδιά και έχω την καθημερινή μου δουλειά. Επομένως, δεν με ενδιέφερε να αναλάβω κάτι άλλο. Επιπλέον, δεν ήξερα για τα podcast. Δεν άκουγα ποτέ, οπότε δεν καταλάβαινα αυτήν την αγορά».

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner