Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Η συνάντηση Τζιλ Μπάιντεν με Μαρέβα, Σοφία και Δάφνη Μητσοτάκη

Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο ταξίδι του στις ΗΠΑ για την προγραμματισμένη του συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο συνόδευσαν η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και οι κόρες τους, Δάφνη και Σοφία.

Την ώρα της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Τζιλ Μπάιντεν υποδέχτηκε σε άλλο χώρο του Λευκού Οίκου τη Μαρέβα Μητσοτάκη με τις δυο της κόρες.

Οι τέσσερις κυρίες ήπιαν μαζί τσάι σε μια από τις εκπληκτικές αίθουσες του Λευκού Οίκου, ενώ αργότερα πήγαν εκεί και ο Τζο Μπάιντεν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ακολούθησαν οι καθιερωμένες οικογενειακές φωτογραφίες.

Τόσο η Τζιλ Μπάιντεν όσο και ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν στην ομιλία τους στη δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού αναφέρθηκαν στις κόρες του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μάλιστα ονομαστικά, θέλοντας να τονίσουν την έννοια της οικογένειας που για τους Έλληνες παίζει τόσο σημαντικό ρόλο.

Το «παρών» στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο έδωσαν ακόμη ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, εκπρόσωποι της ομογένειας, γερουσιαστές, η πρόεδρος της Βουλής, Νάνσι Πελόζι και άλλοι.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων