Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

iPhone 6: Πέντε πράγματα που θέλουμε να έχει

Με το iPhone 5C και το 5S να βρίσκονται ήδη στα χέρια εννέα εκατομμυρίων χρηστών, ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά … στο επόμενο iPhone 6.

Και ενώ έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν εικασίες σχετικά με τις εφαρμογές του iPhone 6, εμείς παραθέτουμε τα πέντε πράγματα που θέλαμε να παρέχει:

-Μεγαλύτερη οθόνη: Tο iPhone 6 αναμένεται να έχει μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη. Σύμφωνα με τα φήμες, το μέγεθος του νέου iPhone θα κυμαίνεται μεταξύ 4,5-5 ίντσες. Μια οθόνη 4,8 ιντσών θα ήταν πράγματι μια καλή αναβάθμιση.

-Μοντέλο 128 GB: Ένα μοντέλο με χώρο αποθήκευσης 128GB θα ήταν ιδανικό για το νέο iPhone 6.

-Ασύρματη φόρτιση: Ακούγεται το iPhone 6 θα φορτίζεται με ηλιακή ακτινοβολία – κάτι τέτοιο θα άλλαζε για πάντα το μέλλον των έξυπνων κινητών.

-Τετραπύρηνος επεξεργαστής A8X: Η Apple ίσως προχωρήσει στην έκδοση τετραπύρηνου επεξεργαστή. Ήρθε ή ώρα να γίνει το επόμενο βήμα.

-iOS 8: Το iOS 7 ήταν μια καλή αναβάθμιση, αλλά εάν η Apple προχωρήσει στην έκδοση ενός νέου iPhone με καινούργια χαρακτηριστικά, απαιτείται και μια νέα πλατφόρμα.

Το νέο iPhone 6, που φήμες θέλουν να έχει τελικά οθόνη 5 ιντσών και σχεδιασμό που θυμίζει iPad, λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Αυτό που θα λείπει πιθανότατα είναι το κουμπί δακτυλικού αποτυπώματος, όπως αναφέρεται. Ενώ δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει και με καμπυλωτή οθόνη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων