Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Κάντο όπως ο Μπέκαμ!

2.500 κρατήσεις μέσα σε τέσσερις ώρες! Μιλάμε για το νέο εστιατόριο τωνΓκόρντον Ράμσικαι Ντέιβιντ Μπέκαμ στο νότιο Λονδίνο που δεν αναμένεται να ανοίξει πριν από τις 16 Σεπτεμβρίου. Ενώ μέχρι τον Νοέμβριο δεν υπάρχει κανένα τραπέζι για Παρασκευή ή Σάββατο!

Η γοητεία του ονόματος του διεθνούς ποδοσφαιριστή προφανώς ευθύνεται για αυτό το αποτέλεσμα αν και οι γνώστες των εστιατορίων αναφέρουν ότι μια παρόμοια έκρηξη στη ζήτηση αναμένεται και προς τα τέλη Σεπτέμβρη με το άνοιγμα πολλών εστιατορίων στην αγγλική πρωτεύουσα.

Ενώ τα εστιατόριασε άλλες περιοχέςαγωνίζονται για να γεμίσουν τα τραπέζια τους, 20νέα μαγαζιάαναμένεται να ανοίξουν στην αγγλική πρωτεύουσατις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Σύμφωνα με τονAdamHyman, εκδότητου ενημερωτικού δελτίουγια τη βιομηχανία των εστιατορίων, ο αριθμόςτωννέων εστιατορίων είναι κάτι πρωτοφανές. «Υπάρχουν συνήθως αρκετάνέα εστιατόριατο Σεπτέμβριο, καθώςοι άνθρωποιεπιστρέφουναπό τις διακοπές τους ενώ συμπίπτει και με τηνΕβδομάδα Μόδας, αλλά φέτοςέχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο»​.

«Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη νέα συνήθεια των νέων ηλικίας 25-34 ετών που δαπανούν ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματος στο να δοκιμάζουν νέα εστιατόρια σε περιοχές όπως το Σόχο και το ανατολικό Λονδίνο. Και από την άλλη, είναι οι ευκατάστατοι επιχειρηματίες από την Ευρώπη, τη Ρωσία και την Ιαπωνία», αναφέρει ο Hyman.

Παρόλα αυτά αρκετοί εστιάτορες παραπονιούνται για την έλλειψη βοήθειας από την κυβέρνηση αν και η βιομηχανία τροφίμων και ποτών είναι η τρίτη μεγαλύτερη πηγή εσόδων της χώρας. Όπως αναφέρουν, η κυβέρνηση δεν παρέχει τα κίνητρα στους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με το επάγγελμα που συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην οικονομία της χώρας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων