Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Κάρεν Χατσάνοφ: Η πρώτη νίκη της καριέρας του κόντρα στον Τσιτσιπά

Ο Κάρεν Χατσάνοφ μίλησε για την πρώτη νίκη της καριέρας του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ρώσος τενίστας, Καρέν Χατσάνοφ, χρειάστηκε επτά παιχνίδια για να “λυγίσει” τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι μετά τον τραυματισμό του.

«Λένε ότι η τρίτη φορά είναι η τυχερή αλλά εμένα μου πήρε 7 φορές, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος. Το πιο σημαντικό δεν είναι ότι νίκησα τον Στέφανο αλλά ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκα» δήλωσε αρχικά ο Ρώσος τενίστας.

«Μετά το Australian Open είχα κάποια ζητήματα με έναν τραυματισμό. Επέστρεψα στο Ντουμπάι χωρίς να έχω δώσει πολλά ματς και είμαι χαρούμενος που συνεχίζω σε αυτό το επίπεδο. Ήθελα να συνεχίσω με αυτό τον τρόπο, να απολαύσω τη διαδικασία, το ταξίδι, που έχει και συνέχεια» συμπλήρωσε ο Χατσάνοφ, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Τσιτσιπά.

«Πιστεύω ότι ο περιορισμός του Τσιτσιπά ήταν το κλειδί. Και οι δύο μας σερβίραμε αρκετά καλά στο πρώτο σετ, τότε πήγε στο tie-break και στο δεύτερο σετ, όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία, έπρεπε να την αξιοποιήσω. Αυτές οι συνθήκες είναι πολύ γρήγορες, οπότε πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχεις καλό πρώτο service και ένα καλό επόμενο χτύπημα. Πιστεύω ότι και οι δύο μας παίξαμε εξαιρετικά επιθετικά, οπότε εκείνος που θα είχε πρώτος την ευκαιρία θα έφτανε στη νίκη».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων