Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Κεντροαριστερά: Διαφωνούν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για τον χρόνο των εκλογών

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, με διαδοχικές ανακοινώσεις για την ημερομηνία των εκλογών στην Κεντροαριστερά.

Επειτα από το νέο «μέτωπο» που άνοιξε για την ημερομηνία διεξαγωγής της διαδικασίας, που συμπίπτει με τον Μαραθώνιο της Αθήνας όπως επεσήμανε το Ποτάμι την Παρασκευή, το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι πρόκειται για ζητήματα που έχουν συμφωνηθεί από τον Σεπτέμβριο.

«Αργά ξύπνησαν στο Ποτάμι. Οι ημερομηνίες των εκλογών έχουν συμφωνηθεί και  ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο, εν γνώσει του Μαραθωνίου», αναφέρει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

«Τέλεια και παύλα με τα διαδικαστικά και με αυτού του είδους τον διάλογο. Είναι η ώρα της πολιτικής», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

HTML tutorial

Λίγη ώρα αργότερα το Ποτάμι επανήλθε στο θέμα με νέα ανακοίνωση.

«Tο επιτελείο της κυρίας Γεννηματά επιμένει να θεωρεί την συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές ως δευτερεύον διαδικαστικό θέμα. Αρνούνται την ηλεκτρονική ψηφοφορία, ζητούν κάλπες την ημέρα του Μαραθωνίου. Εν ολίγοις θέλουν ένα κόμμα μικρό και ελεγχόμενο. Εμείς, αντιθέτως, αγωνιζόμαστε για ένα Κίνημα ανοιχτό και μεγάλο.

Υ.Γ: Όσον αφορά το Μαραθώνιο ο Σταύρος Θεοδωράκης το έχει θέσει στον Νίκο Κ. Αλιβιζάτο από τις αρχές Σεπτέμβρη. Και δημοσίως το έθεσε με συνεντεύξεις του και αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα από τις 9 Σεπτεμβρίου», αναφέρει αυτή.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων