Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Κι άλλη επίθεση του Τραμπ στον υπουργό Δικαιοσύνης Σέσιονς

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε για μία ακόμη φορά σήμερα στον υπουργό Δικαιοσύνης της κυβέρνησής του, τον Τζεφ Σέσιονς, τον οποίο κατηγορεί ότι χειρίστηκε πολύ άσχημα την υπόθεση για τη φερόμενη ανάμειξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ όπως έχει παραδεχθεί ο γιος του προέδρου της Αμερικής.

«Ο υπουργός Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς υιοθέτησε μια πολύ ΑΔΥΝΑΜΗ θέση για τα εγκλήματα της Χίλαρι (πού είναι τα μέιλ & oi σέρβερ της DNC [της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος]) & εκείνων που διαρρέουν εμπιστευτικές πληροφορίες!» έγραψε ο πρόεδρος στο Twitter νωρίς σήμερα το πρωί.

Πρόκειται για μία νέα επίθεση εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης, πρώην γερουσιαστή, ο οποίος υπήρξε ωστόσο ένας από τους πρώτους και πιο ένθερμους υποστηρικτές της υποψηφιότητας Τραμπ.

Στις 20 Ιουλίου, την επομένη μιας συνέντευξης στους New York Times στην οποία ο πρόεδρος τον είχε αποδοκιμάσει χρησιμοποιώντας πολύ σκληρούς όρους, ο Σέσιονς προέβλεπε ότι θα παραμείνει στη θέση του.

HTML tutorial

Όμως η σφοδρότητα και τα επανειλημμένα δημόσια κτυπήματα του προέδρου καθιστούν την παραμονή του υπουργού σχεδόν αδύνατη, σύμφωνα με τους παρατηρητές.

Είναι προφανές ότι ο Τραμπ με αυτή την τακτική προσπαθεί να σιωπήσει τους πολέμιους για το θέμα της ανάμειξης της Ρωσίας στις εκλογές που ως τώρα τον έβλαπτε πολύ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων