Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

ΚΚΕ: Ο λαός να απορρίψει τους εκβιασμούς

«Τέσσερα χρόνια ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συνέπρατταν σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα σε βάρος του λαού και τώρα προεκλογικά φόρεσαν τη μάσκα του ‘μονομάχου’, ίσως ενόψει και των Αποκριών.

Ο δε ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει την αποχή του από τις ψηφοφορίες στη βουλή λίγο πριν τις εκλογές, την ίδια στιγμή που στην τετραετία έχει ψηφίσει τα μισά νομοσχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την προεκλογική αντιπαράθεση.

«Ιδιαίτερα, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, με μοιρασμένους ρόλους, επιδιώκουν να διαμορφώσουν συνθήκες εκφυλισμού και αποπροσανατολισμού στην πολιτική αντιπαράθεση για να κρύψουν τη συμφωνία τους στα μεγάλα ζητήματα για το λαό. Ακόμη και η αντιπαράθεσή τους περί εκβιαστών και εκβιαζόμενων πολιτικών κομμάτων, στόχο έχει να κρύψει τους εκβιασμούς του καθενός απέναντι στο λαό, προετοιμάζοντας τα αντιλαϊκά κυβερνητικά σενάρια της επόμενης ημέρας» προσθέτει το κόμμα στο σχόλιό του και τονίζει καταλήγοντας:

«Ο λαός να απορρίψει τους εκβιασμούς όλων εκείνων που τον έχουν οδηγήσει στα σημερινά αδιέξοδα, να ‘κάψει’ τα αντιλαϊκά σενάρια και να δυναμώσει αποφασιστικά το ΚΚΕ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων