Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

«Κόκκινη κάρτα στον καρκίνο» – Πρωτοβουλία αλληλεγγύης μέσω ποδοσφαιρικού αγώνα

Άλλη μία σημαντική κοινωνική δράση προσθέτει στο ενεργητικό του ο ΠΑΣ Κύψελος, ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου με έδρα το Συνοικισμό της Κορίνθου, αυτή τη φορά ενισχύοντας τη μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα καρκίνου καθώς και το επερχόμενο αγώνα με τον συμπολίτη μας ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ολόκληρο το ποσό από τα έσοδα του αγώνα θα διατεθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου για τη δημιουργία του “ιατρείου πόνου” που θα υποστηρίζει καρκινοπαθείς συμπολίτες μας.

Μια κίνηση και ουσιαστική αλλά και συμβολική καθώς το ποδόσφαιρο είναι χαρά, είναι ψυχαγωγία αλλά δεν είναι το σημαντικότερο στις ζωές μας. Στα πλαίσια λοιπόν και του αγώνα με την ομάδα του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ θέλουμε να αναδείξουμε τα ιδεώδη του συλλόγου μας, να καλωσορίσουμε τους φιλάθλους όλου του νομού και να τους υποδεχτούμε ως καλοί οικοδεσπότες, για να απολαύσουν το παιχνίδι. Γιατί αυτό είναι, ένα παιχνίδι. Οι αγώνες και δη οι σημαντικοί δίνονται εκτός γηπέδου , στους θαλάμους των νοσοκομείων, στα σπίτια μας, στο εργασιακό μας περιβάλλον. Δίπλα στους συνανθρώπους μας. Στον αγώνα για την ζωή. Το πιστεύουμε, το διεκδικούμε και θα αγωνιστούμε για αυτό με όλες μας τις δυνάμεις.

Ευχόμαστε σε λίγα χρόνια ο καρκίνος να είναι απλά ένα … ζώδιο».

Σχετικές ειδήσεις:

Κύψελος Κορίνθου: Συνεχείς πολιτιστικές δράσεις μέσα και έξω από τα γήπεδα

Κύψελος Κορίνθου: Είμαστε περήφανοι για την προσφυγική μας ιδιότητα

Αγώνας τιμής & μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή

Αγώνας μνήμης από το δήμο Κορινθίων για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή

Πηγή: ertnews.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων