Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Κούγιας στη δίκη του Άλκη: «Με επέλεξαν τα δοκάρια του Ατρομήτου να τα υπερασπιστώ» (vid)

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τη δίκη του Άλκη Καμπανού, με τον γνωστό ποινικολόγο να τονίζει με δόση χιούμορ ότι θα πρέπει να ταξιδέψει αυθημερόν στην Αθήνα για να υπερασπιστεί τα… δοκάρια του Ατρομήτου.

Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί η τύχη της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η οποία δεν διεξήχθη ποτέ, λόγω των υψομετρικών διαφορών στις δύο εστίες. Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξανδρος Κούγιας θα εκπροσωπήσει τον Ατρόμητο στον αθλητικό δικαστή, αγωνία για την υπερασπιστική γραμμή και το πως θα δικαιολογήσουν τις υψομετρικές διαφορές στις δύο εστίες.

Ο Κούγιας ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τη συνέχεια της δίκης των κατηγορουμένων για την δολοφονία του 19χρονου και κλήθηκε να μιλήσει τόσο για την 6η μέρα με την εξέταση μαρτύρων του κατηγορητηρίου στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης όσο για τη δίκη για τον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ.

«Η δίκη μπαίνει σήμερα σε ένα πολύ σοβαρό στάδιο με τις καταθέσεις των αστυνομικών. Ο επόμενος μάρτυρας ίσως είναι ο σοβαρότερος από τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία έχουν υποκειμενικό ενδιαφέρον», ανέφερε αρχικά για να τονίσει στη συνέχεια ότι η δίκη θα τελειώσει γρήγορα ώστε να ταξιδέψει στην Αθήνα και να παραστεί ως νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος για την υπόθεση με τα δοκάρια στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

«Έχω ένα κώλυμα και η δίκη θα πρέπει να τελειώσει νωρίς διότι θα το πω με χιούμορ, με επέλεξαν τα δοκάρια του Ατρομήτου να τα υπερασπιστώ. Έτσι θα πρέπει να βρίσκομαι στη 1.30 στην Αθήνα. Είναι μια σημαντική δίκη γι’ αυτή την κορυφαία κοινωνική εκδήλωση το ποδόσφαιρο που δυστυχώς έχει καταντήσει έρμαιο κακοποιών και στοιχηματζίδων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κούγιας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων