Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Κυψέλη: Γολγοθάς η ζωή του 7χρονου – Οι ανατριχιαστικοί ισχυρισμοί της μητέρας και το βεβαρυμένο ιστορικό

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού αναμένεται να περάσει το κατώφλι της 12ης τακτικής ανακρίτριας στις 11:00 το πρωί της Τρίτης το ζευγάρι που φέρεται να σκότωσε τον 7χρονο γιο της γυναίκας πριν από πέντε χρόνια και να έκρυψαν τη σορό σε αυτοσχέδια λάρνακα και τα οστά του, στη συνέχεια, σε εργαλειοθήκη στο σπίτι που έμεναν στην Κυψέλη. Και οι δυο έχουν προφυλακιστεί.

Ως ένα παραβατικό άτομο περιγράφει τον 33χρονο άντρας από το κοινωνικό περιβάλλον της οικογένειας της 29χρονης. “Είναι κλεφτρόνι, πρεζόνι. Τον είχα πιάσει μια φορά να κλέβει στο μαγαζί. Έκλεβε κανονικά, όπου πήγαινε έκλεβε. Τότε που τους ήξερα εγώ ήταν καλά, δεν είχαν κανένα πρόβλημα, έρχονταν και με την γιαγιά τους εδώ” τόνισε ο άνδρας.

Βεβαρυμένο ιστορικό είχε και η μητέρα του 7χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιήθηκε όταν ήταν έφηβη, ενώ στις 10 Σεπτεμβρίου 2008 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησε επιτόπια παρέμβαση της τότε ανήλικης, Χριστίνα-Κλαούντια, η οποία μάλιστα κυοφορούσε.

Γολγοθάς η ζωή του 7χρονου

Οι ανατριχιαστικοί ισχυρισμοί της μητέρας και του συντρόφου της στους αστυνομικούς αποκαλύπτουν πόσο μαρτυρική ήταν η σύντομη ζωή του 7χρονου αγοριού μέχρι να ξεψυχήσει, ένα βράδυ του Ιανουαρίου του 2017 στην Κυψέλη.

HTML tutorial

Ο 7χρονος, μαζί με την λίγο μεγαλύτερη αδερφούλα του, κακοποιούνταν συχνά από τον 33χρονο. Όπως αποκαλύφθηκε το κοριτσάκι το 2018, ένα χρόνο μετά την δολοφονία του αδερφού της, απομακρύνθηκε από το άρρωστο οικογενειακό περιβάλλον, μετά από καταγγελία στο «Χαμόγελο του παιδιού», καθώς είχε πάει στο σχολείο με μώλωπες και πλέον ζει σε ανάδοχη οικογένεια.

Όταν μας πήραν από το σχολείο του παιδιού μας περιέγραψαν ένα παιδί το οποίο πήγε με μώλωπες, με φρικτή κατάσταση και γι αυτό μας πήραν αμέσως τηλέφωνο και γι αυτό αμέσως συνδεθήκαμε με την εισαγγελία ανηλίκων Αθηνών προκειμένου να ληφθούν άμεσα μέτρα” τόνισε στην ΕΡΤ o Πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος.

Μάλιστα και τότε η μητέρα προσπαθούσε να καλύψει τον σύντροφο της. “Το κοριτσάκι το πήραμε και πήγε στο νοσοκομείο με τη φροντίδα των ανθρώπων του χαμόγελου, και ήρθε και η μητέρα μαζί η οποία αιτιολογούσε τον σύντροφο ότι δεν έγινε τίποτα, ότι το αγαπάει κλπ” πρόσθεσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Αποποιείται των ευθυνών η μητέρα

Στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών, η 29χρονη προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών της, χωρίς όμως να πείσει. “Είχε βάλει το παιδί τιμωρία. Εγώ δεν είδα τίποτα εκείνο το βράδυ. Δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί εκείνη τη στιγμή έπαιζα στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Δεν είδα καμία μονωτική ταινία, δεν ξέρω τι έγινε” τόνισε.

Από την πλευρά του ο 33χρονος Πολωνός, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Το παιδί έκανε φασαρία. Το φίμωσα με την μονωτική ταινία για να το κάνω να σωπάσει. Έγινε καταλάθος. Μετά φοβήθηκα να το πω“.

«Λέει ψέματα η μητέρα. Ήταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί της έχανε τη ζωή του από ασφυξία που της προκάλεσε ο 33χρονος», επισημαίνουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες αστυνομικές πηγές.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων