Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Λαμία: Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος της 14χρονης

Λαμία: Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος της 14χρονης

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος της 14χρονης μαθήτριας η οποία έπασχε από κορωνοϊό και το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου, άφησε την τελευταία της πνοή στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε σήμερα.

Πέθανε από ανακοπή 14χρονη με κορωνοϊό στη Λαμία

Σύμφωνα με το tvstar, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στο άτυχο κορίτσι αύριο Τρίτη στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας. Η ταφή της 14χρονης θα γίνει στα Στύρφακα του δήμου Λαμιέων. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου.

Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείοθ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, διέταξε ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή του 14χρονου κοριτσιού στα Επείγοντα του νοσοκομείου.

Μάλιστα την ΕΔΕ θα κάνει ανώτατος γιατρός, με βαθμό Συντονιστή Διευθυντή, ο οποίος θα είναι από άλλο νοσοκομείο, εκτός Λαμίας, της 5ης ΥΠΕ.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Σοφία Σταυράκη, έχει δηλώσει παράσταση προκειμένου να υποστηρίξει όποια κατηγορία, αν αυτή βέβαια αποδοθεί. Επίσης η συνήγορος της οικογένειας διαψεύδει πως οι γονείς της 14χρονης δεν τηρούσαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Λαμία: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο 14χρονης

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων