Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Λασίθι: Η αστυνομία αναζητά τους δράστες της άγριας επίθεσης σε μετανάστες

Άγρια επίθεση δέχθηκαν 15 μετανάστες, στην περιοχή του Λασιθίου Κρήτης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ως δράστες της επίθεσης ταυτοποιήθηκαν επτά ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, από την πρώτη στιγμή, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου κινήθηκαν άμεσα και μεθοδικά, βρήκαν μάρτυρες, έστω και ανώνυμα, κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους το επίμαχο καταγραφικό, συνέλεξαν τους κάλυκες και κυρίως έπεισαν τους παθόντες να δεχτούν να καταθέσουν και να μπουν στη διαδικασία της αναγνώρισης. Είναι σημαντικό ότι οι αστυνομικοί της υπηρεσίας ενημέρωσαν τους δαρμένους Πακιστανούς ότι εφόσον καταθέσουν, προστατεύονται από απέλαση ως θύματα ρατσιστικής βίας.

Και οι καταθέσεις τους είναι σοκαριστικές. Πίστευαν ότι δεν θα βγουν ζωντανοί από τα χέρια τους. Τους εκλιπαρούσαν να τους λυπηθούν, όμως εκείνοι συνέχιζαν να τους χτυπούν ακόμα περισσότερο στο πρόσωπο και στο κεφάλι ενώ ήταν πεσμένοι στο πάτωμα. Καταθέτουν ακόμα ότι έπεσαν πυροβολισμοί, τουλάχιστον πέντε.

Οι νεαροί δράστες έχουν εξαφανιστεί, ενώ οι αστυνομικοί φαίνεται ότι δεν βρίσκουν ούτε μέλη των οικογενειών τους, παρά μόνο κάποιους ηλικιωμένους.

Πηγή: cnn.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων