Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Λευκάδα: Επιχειρηματίας επιτέθηκε σε εφοριακούς με…κρέπα

Συνεχίζονται τα περιστατικά επιθέσεων σε εφοριακούς που πραγματοποιούν ελέγχους. Αυτή την φορά σε κατάστημα εστίασης στη Λευκάδα, τους επιτέθηκαν με… κρέπα.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της πόλης. Εφοριακοί, σύμφωνα με το lefkadapress.gr, μπήκαν σε ένα κατάστημα για έλεγχο και τότε ο ιδιοκτήτης τους περιέλουσε με το μείγμα της κρέπας. Δημιουργήθηκε χάος και στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που έκλεισε το κατάστημα και οδήγησε τον ιδιοκτήτη στο τμήμα.

«Δεν θα ανεχθούμε τέτοια φαινόμενα»

Σχολιάζοντας το νέο περιστατικό επίθεσης σε εφοριακούς που πραγματοποιούν ελέγχους, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής ανέφερε ότι «δεν θα ανεχθούμε τέτοια φαινόμενα» σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

Οι υπάλληλοι πήγαν να διενεργήσουν έλεγχο και δέχθηκαν επίθεση. Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, χειροδικίες, απειλές και κουτοπονηριές που δεν ταιριάζουν σε πολίτες πολιτισμένης χώρας θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπαντώνται και στην πράξη υφίστανται πολλαπλάσιες συνέπειες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων