Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Μακρόν: Έχασε στοίχημα από YouTubers και έκανε συναυλία… στο Ελιζέ [vid]

Εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν την Κυριακή για να παρακολουθήσουν μία ιδιωτική συναυλία heavy metal στους κήπους του Ελιζέ, του προεδρικού μεγάρου της Γαλλίας, παρόντος του Εμανουέλ Μακρόν, που αποτέλεσε μέρος βίντεο στο YouTube δύο κωμικών.

Ο Εμανουέλ Μακρόν είχε δεσμευθεί τον Φεβρουάριο να καλωσορίσει στο Ελιζέ τους McFly και Carlito, δύο Γάλλους YouTubers με 6,5 εκατομμύρια ακόλουθους, στην περίπτωση που κατάφερναν να συγκεντρώσουν περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές σε βίντεο που προωθούσε τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι McFly και Carlito κέρδισαν το στοίχημα και τους επιτράπηκε να τραβήξουν ένα βίντεο 36 λεπτών, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του το πρωί της Κυριακής είχε περισσότερες από 2,7 εκατομμύρια προβολές.

Ο Γάλλος πρόεδρος και οι YouTubers ανταλλάσσουν ιστορίες κατά τη διάρκεια του σόου, που τελειώνει με μια βόλτα στους κήπους του Ελιζέ, όπου η γαλλική μπάντα Ultra Vomit έπαιξε μια ροκ εκδοχή του γαλλικού νανουρίσματος «Une souris verte».

Όπως αναφέρει το Euronews που μεταφέρει τελευταία δημοσκόπηση από την «Journal du Dimanche», τα ποσοστά του Μακρόν στις ηλικίες 18-24 αυξήθηκαν κατά 8 μονάδες σε ένα μήνα, στο 51%.

 

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων