Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Νίκου Κουρή

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ζητά μέσω δικαστηρίου, από τον μουσικό παραγωγό Νίκο Κουρή ο οποίος διαχειρίζεται το ραδιόφωνο του Μίκη Θεοδωράκη, να μη χρησιμοποιεί το επίθετο του πατέρα της.

Μάλιστα, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη και μάλιστα σε δηλώσεις του εμφανίζεται πρόθυμος να κάνει ακόμη και DNA τεστ.

Προσερχόμενη στο δικαστήριο, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα γιατί ενδεχομένως μετά τον θάνατο του πατέρα της, ο ίδιος μπορεί να θέλει να διεκδικήσει κληρονομικά δικαιώματα.

Η ίδια δήλωσε στα τηλεοπτικά συνεργεία:

«Εμφανίστηκε στη ζωή μας σε ηλικία 50 ετών, το 2014. Προσπάθησα να συνεργαστώ μαζί του ως Νίκος Κουρής, γιατί είχε το ραδιόφωνο ράδιο Μίκης αλλά δεν τα βρήκαμε γιατί ήταν κάπως απαράδεκτος», είπε

«Όταν τον είδα στο Άλσος Νέας Σμύρνης, να βγάζει αφίσες, είναι too much. Εμένα αδερφός μου είναι ο Γιώργος Θεοδωράκης».

Ο αντίδικος, μιλώντας στον Alpha δήλωσε πως δεν είναι τυχαίο πως τόσο η Μαργαρίτα όσο και ο Γιώργος Θεοδωράκης δεν του είχαν «επιτεθεί» όσο ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης ήταν εν ζωή και επέλεξαν αυτό να γίνει μετά τον θάνατό του.

Μέχρι αύριο το πρωί αναμένεται να εκδοθεί η προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Αθηνών επί της αίτησης της Μαργαρίτας Θεοδωράκη να απαγορευθεί στον Νίκο Κουρή, που υποστηρίζει πως είναι γιος εκτός γάμου του εμβληματικού μουσικοσυνθέτη της Ελλάδας να χρησιμοποιεί το επώνυμο «Θεοδωράκης».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων