Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

MasterChef: Δοκιμασία σε αντίξοες συνθήκες χωρίς… ρεύμα

Μετά την πρώτη Ομαδική Δοκιμασία στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου και στο θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του «Orient Express», στη δεύτερη ημέρα αυτής της διήμερης Ομαδικής Δοκιμασίας, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τις δυο ομάδες σε ένα διαφορετικό ειδυλλιακό σκηνικό, στην πανέμορφη Λίμνη Νευρόπολης.

Οι δυο ομάδες έχουν ήδη σχηματιστεί και έτσι θα παραμείνουν και σε αυτή τη δοκιμασία. Η μπλε ομάδα, με αρχηγό την Καλλιόπη Μπεζαντέ και η κόκκινη ομάδα, με αρχηγό την Ελπίδα Μορφούλη, γνωρίζουν πως τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Η δοκιμασία, ωστόσο, δε θα είναι τόσο εύκολη, αφού οι δυο ομάδες πρέπει να αποδείξουν πόσο εύκολα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες και να προσαρμόσουν τις ιδέες και τις τεχνικές τους σε συνθήκες απουσίας ηλεκτρικών συσκευών. Πώς θα διαχειριστούν οι δυο ομάδες την πλήρη απουσία ηλεκτρικού ρεύματος;

Οι δυο ομάδες είναι αποφασισμένες όχι μόνο να παρουσιάσουν εξαιρετικά πιάτα, ικανά να τους δώσουν τη νίκη, αλλά και να απολαύσουν στο έπακρο τη δοκιμασία, αφού αυτή η Ομαδική Δοκιμασία θα σημάνει και το τέλος των Ομαδικών Δοκιμασιών για το MasterChef 2022.

HTML tutorial

Ποια ομάδα θα καταφέρει να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και θα στεφθεί νικήτρια;

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων