Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Μαθήματα ρωσικής γλώσσας με εξειδίκευση στον τουρισμό

Η γνώση Ρωσικών θεωρείται τα τελευταία χρόνια ένα αναμφισβήτητο προσόν που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την επαγγελματική ανέλιξη του κατόχου της και όπως δηλώνει και η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών PERUGIA, κα Τίνα Ζωγοπούλου, «Η Ρωσική είναι πλέον από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες και στην Ελλάδα, καθώς δημιουργούν προοπτική επαγγελματικής αποκατάστασης των Ελλήνων σε τομείς αμιγώς τουριστικούς ή σχετιζόμενους με τον τουρισμό. Ο ρωσικός τουρισμός στην Ελλάδα αυξάνεται συνεχώς ενώ και οι εμπορικές συνεργασίες Ελλάδας-Ρωσίας βρίσκονται σε αξιοσημείωτη τροχιά ανάπτυξης. Στο PERUGIA μάλιστα, έχουμε δημιουργήσει ειδικό τμήμα εκμάθησης ρωσικής γλώσσας με εξειδίκευση στην τουριστική και οικονομική ορολογία σε όλες τις μορφές του λόγου.»

Τα επόμενα χρόνια αναμένεται να ξεπεραστεί κατά πολύ ο αριθμός των 500 εκατομμυρίων ομιλούντων τη ρωσική γλώσσα σήμερα, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση στην παγκόσμια κλίμακα.

Στη διάδοση της γλώσσας συντελούν βέβαια και οι ταχύτατοι ρυθμοί ανάπτυξης της Ρωσίας, οι οποίοι την καθιστούν μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες οικονομικές δυνάμεις του μέλλοντος.

Ζητήστε πληροφορίες για την εκμάθηση της ρωσικής:
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Perugia-Τίνα Ζωγοπούλου
Τηλ: 2103803193, 2103816559
Σόλωνος 116 και Λόντου 8
(Κέντρο Αθήνας – Μετρό Πανεπιστήμιο-Ομόνοια)

HTML tutorial

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων