Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Μάθιου Μακόναχι: Πρωταγωνίστησα στο «How to Lose a Guy in 10 Days» χάρη σε έναν μάντη

Ο Μάθιου Μακόναχι αποκάλυψε ότι ο λόγος που είπε το ναι σε μία από τις πιο διάσημες ρομαντικές κομεντί του ήταν ότι του το είπε ένας μάντης.

Στην επιτυχία του 2003 «How to lose a guy in 10 days» που συμπρωταγωνίστησε με την Κέιτ Χάντσον, ο Μάθιου Μακόναχι υποδύεται τον Μπεν και πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στο Variety αποκάλυψε γιατί συμφώνησε να συμμετάσχει, παρά τις αρχικές του αμφιβολίες.

«Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν για το αν θα έπρεπε να το κάνω ή όχι ένα βράδυ καθώς περπατούσα στη Sunset Boulevard, όταν ξαφνικά έναν τύπος ήρθε προς το μέρος μου από το πουθενά.

»Ήταν μάντης και μου λέει: Μπορώ να σου πω την τύχη σου πολύ γρήγορα; Του απάντησα ναι, γιατί όχι. Τότε αμέσως μου λέει: Υπάρχει μία ταινία που σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή. Είναι μία ροματική κομεντί. Πρέπει να την κάνεις αλλιώς θα το μετανιώνεις σε όλη σου τη ζωή.

»Θα είναι επιτυχία, θα είναι μία εξαιρετική εμπειρία και θα βγάλεις ένα σωρό λεφτά».

»Θυμάμαι ότι τότε σκέφτηκα: μήπως το στούντιο πρέπει να προσλάβει αυτόν τον τύπο; Γέλασα με τη σκέψη αλλά θυμάμαι ότι τότε με έκανε να το σκεφτώ σοβαρά.

»Νομίζω ότι δέχτηκα την προσφορά την αμέσως επόμενη μέρα» είπε ο Μακόναχι.

Η Κέιτ Χάντσον είχε ήδη υπογράψει για την ταινία, όπου υποδύθηκε την Άντι και εργαζόταν με την ομάδα της παραγωγής προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος συμπρωταγωνιστής της.

«Κοιτούσαμε υποψηφίους και πηγαίναμε μπρος κα πίσω κοιτώντας όλους αυτούς που είχαμε» θυμάται η Κέιτ Χάντσον.

«Ο συμπρωταγωνιστής για μένα ήταν πολύ σημαντικός. Ο Μάθιου Μακόναχι εμφανίστηκε σε μία συνάντηση και σκέφτηκα ότι αυτή ήταν υπέροχη ιδέα. Λάτρεψα την ενέργειά του. Ταιριάξαμε αμέσως».

Ο Μάθιου Μακόναχι σημείωσε ότι παραμένει πάντα ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση με τον μυστηριώδη μάντη εκείνη τη μέρα.

Με πληροφορίες του ETOnline

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων