Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Περιέγραψε την παρενόχληση που βίωσε

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξενήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (8/12/2022) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην παρενόχληση που είχε βιώσει σε ηλικία 19 ετών και η περιγραφή του είναι ανατριχιαστική.

«Είχα πάει 19 ετών. Η ερώτηση που μου έγινε όταν μπήκα σε εκείνο το γραφείο ήταν «μέχρι πού μπορείς να φτάσεις για να κάνεις καριέρα;» Μετά από μερικά λεπτά, κατάλαβα ότι το ραντεβού δεν εξελίσσεται όπως θα έπρεπε (…) Έγειρε πίσω την καρέκλα, έβαλε τα πόδια επάνω στο γραφείο και άρχισε να χαϊδεύεται σε περίεργα σημεία, να «φτιάχνεται» με όλο αυτό που γινόταν εκείνη την ώρα. Με έκανε να αισθανθώ εκείνη την ώρα ότι κινδυνεύω», είπε και συνέχισε με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς ταραγμένος:

«Δεν κατάλαβα ποτέ πότε σηκώθηκε, έκανε όλο τον γύρο του γραφείου και βρέθηκε μπροστά μου. Έβγαλε τη ζώνη από το παντελόνι του, την κράτησε σε μία θέση έτοιμος να με χτυπήσει και κατέβασε το παντελόνι του μπροστά μου. Τον έσπρωξα με όση δύναμη είχα, άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη, δεν κατάλαβα πότε την κλείδωσε» είπε με την Ιλάειρα δίπλα του να κλαίει και την Κατερίνα Καινούργιου να παρακολουθεί “παγωμένη”.

«Αυτά τα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ να πω το όνομά του, γιατί το τελευταίο διάστημα έχουμε βρεθεί με την Ιλάειρα αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Προσπαθούμε να προστατευθούμε όπως μπορούμε. Μας έχουν παρακολουθήσει αυτοκίνητα, μας έχουν σπάσει το αμάξι δύο φορές και αναβάλλονται οι δουλειές που είχα ετοιμάσει να κάνω», αποκάλυψε.

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner