Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Μαχαίρωσε κτηνιάτρους επειδή πέθανε η… γάτα του! (BINTEO)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη σε κτηνιατρική Κλινική της Ουάσινγκτον. Νεαρός άνδρας επιτέθηκε σε τρεις κτηνιάτρους κατηγορώντας τους για το θάνατο της γάτας του.

Η γάτα είχε νοσηλευτεί στην κλινική με προβλήματα στο ουροποιητικό της σύστημα, πριν ένα μήνα. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η γάτα τελικά πέθανε.

Ο 27χρονος ιδιοκτήτης της, πήγε στην κλινική στην οποία είχε νοσηλευτεί το άτυχο ζώο και μαχαίρωσε μία ειδικευόμενη κτηνίατρο δύο φορές, προκαλώντας ευτυχώς μικρά τραύματα στον αντίχειρα και στο στήθος της κοπέλας.

Ένας άλλος κτηνίατρος άρπαξε το μαχαίρι από το δράστη ο οποίος όμως κατάφερε να διαφύγει για να πάει σε μία άλλη κλινική ζώων. Εκεί, έβγαλε ένα δεύτερο μαχαίρι και χτύπησε μία νεαρή υπάλληλο στο λαιμό. Όταν έφτασε η αστυνομία ο δράστης είχε δραπετεύσει.

Λίγο αργότερα ένας αστυνομικός εντόπισε το φορτηγό του και τον σταμάτησε. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είχε επιτεθεί στους γιατρούς τους οποίους όπως δήλωσε, θεωρούσε υπεύθυνους για το θάνατο του κατοικίδιου του ενώ είπε ότι πήγαινε να παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων