Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Μέριλιν Μάνσον: Θα παραδοθεί στην αστυνομία μετά από τις αντιδράσεις του κόσμου στα social media

Για μια ακόμα φορά ο εκκεντρικός τραγουδιστής Μέριλιν Μάνσον βρίσκεται στο προσκήνιο.

Μετά την υπόθεση παρενόχλησης μιας οπερατέρ σε συναυλία του στο Νιου Χάμσαϊρ το 2019, εκκρεμεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης. Η επίθεση δεν έχει σχέση με σεξουαλική παρενόχληση, αλλά με τη συμπεριφορά του καλλιτέχνη.

Ο ίδιος, μετά από την πίεση του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισε να παραδοθεί μόνος του στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες.

Μάρτυρες από τη συγκεκριμένη συναυλία επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της εικονολήπτριας που κατηγορεί τον Μέριλιν Μάνσον για παρενόχληση εν ώρα εργασίας.

«Έφτυνε παντού και σε κάποια στιγμή σάλιο του λέρωσε την κάμερα, οπότε εκείνη τη σκούπισε κάπως ενοχλημένη. Εκείνος το παρατήρησε και συνέχισε να φτύνει εσκεμμένα προς την κάμερα. Μετά ο Μάνσον κατέβηκε από τη σκηνή, πλησίασε στο ένα μέτρο και φύσηξε τη μύτη του, λερώνοντας την κάμερά της. Εκείνη εξοργίστηκε, αηδίασε και αποχώρησε, ενώ εκείνος απλά γέλασε», ανέφερε ένας μάρτυρας.

Η εικονολήπτρια ζητάει 35.000 δολάρια ως αποζημίωση και αυτή η υπόθεση έρχεται να προστεθεί σε πολλά αδικήματα και κατηγορίες για βιασμό και παρενόχληση που διατύπωσαν εις βάρος του τουλάχιστον 5 γυναίκες, μεταξύ αυτών και η ηθοποιός Έσμε Μπιάνκο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων