Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Ν. Σμύρνη: Οι κυνικοί διάλογοι των μελών της συμμορίας ανηλίκων – ‘Ηθελαν να τον «τελειώσουν» μέσα στο νοσοκομείο

Αποκαλυπτικούς διαλόγους από τη δράση συμμορίας ανηλίκων που ξυλοφόρτωσε και μαχαίρωσε 16χρονο την περασμένη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη, φέρνει στο φως η ΕΡΤ.

Τα μηνύματα που βρέθηκαν στα κινητά τηλέφωνα των μελών της συμμορίας ανηλίκων που μαχαίρωσε και ξυλοκόπησε με αγριότητα δεκαεξάχρονο στη Νέα Σμύρνη, καίνε τους τέσσερις κατηγορούμενους. Όπως αποκαλύπτεται, όχι μόνο δεν μετάνιωσαν για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του ανήλικου από την Ουκρανία, αλλά σκέφτονταν να πάνε στο νοσοκομείο για να τον αποτελειώσουν.

«Να πεθάνει, «Σοβαρέψου!», «Μην πάω στο Παίδων και το φάω τον μ..», «Απλά low για κάποιο καιρό» ήταν κάποια από τα μηνύματα που αντάλλαξαν δύο κατηγορούμενοι.

«Προσπάθησαν να ληστέψουν ένα παιδί, το πορτοφόλι του και το κινητό του. Αυτό ακούσαμε και ότι τραυματίστηκε και μαζεύτηκε αστυνομία και ασθενοφόρα..» δήλωσε μια μάρτυρας.

Σε άλλο διάλογο ανησυχούν γιατί η αιματηρή επίθεση έγινε θέμα στις ειδήσεις, ενώ ο ένας εκ των τεσσάρων περιγράφει κυνικά όσα έγιναν: «Έκανα εγώ και άλλοι φέρμα τον Ουκρανό..Μόνο μπουκέτα. Αλλά μην πεις τίποτα, σε παρακαλώ» φέρεται να αποκάλυψε σε φίλο του.

Για ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τσαντάκι δεν δίστασαν να μαχαιρώσουν τρεις φορές το θύμα τους στο δεξιό μηρό και να του προκαλέσουν κακώσεις στο κεφάλι και στο θώρακα.

Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν τη Δευτέρα στον ανακριτή.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων