Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Νέα αναβολή για τη Super League 2

Λίγες ώρες πριν τη προγραμματισμένη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της SL2 αποφασίστηκε η εκ νέου αναβολή του, με αφορμή τη δικαίωση της Ζακύνθου που θα συμμετέχει κανονικά στη Λίγκα.

Το είδαμε κι αυτό! Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στη νέα σεζόν της Super League 2 αποφασίστηκε η νέα αναβολή του πρωταθλήματος μετά τη δικαίωση της Ζακύνθου, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ξανά την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε να έχουμε επιτέλους σέντρα στα μέσα Νοεμβρίου, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι θα έχουμε σέντρα, στο Δ.Σ. της Λίγκας είχαν αντίθετη άποψη, καθώς μετά τη χθεσινή δικαίωση της Ζακύνθου, το πρόγραμμα και οι όμιλοι (Βόρειος και Νότιος) ανακατατάχθηκαν με τους αρμόδιους να κρίνου πως το ορθότερο ήταν να γίνει ξανά από την αρχή η κλήρωση, με τη Ζάκυνθο να τοποθετείται στον Νότιο όμιλο και την Καβάλα στον βόρειο.

Πλέον, μένει να φανεί αν θα δοθεί η λύση προκειμένου το πρωτάθλημα να ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σε μία παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς η Super League 2 είναι η μόνη που διατηρεί το «λουκέτο» 2 μήνες μετά τον Αύγουστο, όταν και εκκινούν τα περισσότερα -σοβαρά- πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Πηγή: fws.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων