Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Νέα ερωτήματα και πληροφορίες για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Από τις Αρχές εξετάζονται εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία που προκύπτουν με σκοπό να καταλήξουν με σιγουριά για το αν πρόκειται περί μιας απλής υπόθεσης ανθρωποκτονίας ή αν κρύβεται και κάτι άλλο από πίσω.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος αφήνει να εννοηθεί σε δημόσιες παρεμβάσεις του, όπου και κάνει λόγο για ύποπτες κινήσεις και αφήγημα που δεν πείθει.

«Κανείς δεν σκοτώνει για τη ζήλια. Υπήρξε σχεδιασμός», υποστήριξε και άφησε υπονοούμενα ότι ο 32χρονος πιλότος εμπλεκόταν σε παράνομες ενέργειες για τις οποίες, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, η 20χρονη Καρολάιν Κράουτς γνώριζε και διαφωνούσε.

«Να μην μένουμε σε μια ζηλοτυπία και ένα καβγαδάκι», τόνισε και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έδωσε ένα νέο ακόμα στοιχείο για ένα σπίτι στη Σούδα, το οποίο και είχε επισκεφτεί το ζευγάρι.

«Υπάρχει κι άλλο ερώτημα… Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στην Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ήταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ήταν μόνοι τους; Ήταν με παρέα;», αναρωτήθηκε.

Παράλληλα ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε καταθέσει για τα χρήματα που πήραν οι υποτιθέμενοι ληστές, τα οποία βρήκαν μέσα σε ένα κουτί παιχνιδιών, από το σπίτι έλειπαν και τα κοσμήματα της γυναίκας του. Και τα δύο έχουν καταρριφθεί από τις έρευνες των αρχών, χρήματα δεν υπήρχαν και τα κοσμήματα βρέθηκαν στο ντεπόζιτο της μηχανής του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων