Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Nέες καταθέσεις «καίνε» τον Ντάνι Άλβες στη δίκη για τον βιασμό της 23χρονης

Περισσότερα προβλήματα προκύπτουν για τον διεθνή βραζιλιάνο άσο Ντάνι Άλβες, καθώς όχι μόνο έχει να αντιμετωπίσει νέες καταθέσεις μαρτύρων στην υπόθεση βιασμού της 23χρονης, αλλά εσχάτως άλλαξε ο δικαστής της υπόθεσης.

Ο δικαστής που έχει ασχοληθεί από το ξεκίνημα της υπόθεσης του Ντάνι Άλβες άλλαξε μερικές εβδομάδες μετά τη φυλάκιση του πρώην δεξιού μπακ της Μπαρτσελόνα για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση.

Έχει αναφερθεί ότι η δικαστής γνωστή ως Dona Concha έχει ενημερωθεί για την υπόθεση από την Ana Marin, η οποία συμπλήρωνε τη θέση της συναδέλφου της και δεν θα είναι πλέον υπεύθυνη.

«Υπήρξε μια καινοτομία, καθώς ο δικαστής άλλαξε», είπε η Mayka Navarro στο «Programa de Ana Rosa».

«Πρόκειται για μια δικαστή που απουσιάζει δύο χρόνια λόγω ασθένειας και σήμερα επιστρέφει.
«Η αναπληρώτριά της, Ana Marin, ενημέρωσε την Dona Concha, όπως τη λένε στα δικαστήρια, [για την υπόθεση].
“Αυτή ήταν υπεύθυνη για τις ανακρίσεις. Παρών είναι και ο δικηγόρος υπεράσπισης του Dani Alves, Cristobal Martell, και η δικηγόρος του θύματος, Esther Garcia”.

Καταθέσεις μαρτύρων

Όπως αναφέρουν νομικές πηγές, ένας ξάδερφος και ένας φίλος του φερόμενου θύματος κατέθεσαν ως μάρτυρες ενώπιον του δικαστή που ερευνά τον Άλβες για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση νεαρής γυναίκας σε ιδιωτικό μπάνιο της περιοχής VIP στο νυχτερινό κέντρο Sutton στη Βαρκελώνη στις 30 Δεκεμβρίου.
Στην δήλωσή τους την Παρασκευή, επικύρωσαν ενώπιον του δικαστή την εκδοχή του θύματος και υποστήριξαν ότι ο ποδοσφαιριστής τους πλησίασε και όταν έπιναν μερικά ποτά στον χώρο VIP, όπως αναφέρει το Sport.

Οι σερβιτόροι που σέρβιραν ποτά στο φερόμενο θύμα και τις φίλες της έχουν επικυρώσει τις καταθέσεις που έδωσαν στην αστυνομία.

Πηγή: Marca
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Πηγή: ertnews.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων