Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Ο Big Bird του Sesame Street εμβολιάστηκε κατά της COVID-19

Ο Big Bird της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Sesame Street» ενημερώνει το κοινό στο twitter για το εμβόλιο κατά της COVID-19 και μάλιστα χαριτολόγησε λέγοντας πως τον ενημέρωσαν πως έκανε εμβόλια από τότε που ήταν μικρός.

Ο διάσημος χαρακτήρας μαριονέτα σε ανάρτησή του στο Twitter το περασμένο Σάββατο ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκε κατά της COVID-19, αφού πήρε μέρος σε ειδική εκδήλωση του CNN με στόχο τη διάδοση πληροφοριών για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων για τα παιδιά.

Πολλοί αντιεμβολιαστές κατηγόρησαν τον διάσημο Big Bird για “προπαγάνδα”, κάτι όμως που δεν πτόησε τον διάσημο χαρακτήρα και δημοσιεύτηκε βίντεο του 1972, όπου και πάλι ο ήρωας ενημέρωνε παδιά και γονείς για τα πλεονεκτήματα του εμβολιασμού.

Η δημοσιογράφος του CNN Έρικα Χιλ και ο δρ. Σανζάι Γκούπτα και διάφοροι χαρακτήρες της δημοφιλούς παιδικής σειράς συμμετείχαν στην εκπομπή για να βοηθήσουν να απαντηθούν ερωτήματα παιδιών και οικογενειών για το εμβόλιο κατά της COVID-19 στην ηλικιακή ομάδα 5-11 ετών.

«Έκανα το εμβόλιο για τον COVID-19 σήμερα!» έγραψε ο Big Bird, ο οποίος είναι έξι ετών, στο πρώτο του tweet από τον περασμένο Μάρτιο. «Το φτερό μου πονάει λίγο, αλλά θα δώσω στο σώμα μου μια επιπλέον προστατευτική ώθηση που κρατά εμένα και τους άλλους υγιείς».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων