Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Ο Χρήστος Σούλης αναλαμβάνει Τομεάρχης Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας

Τομεάρχης Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος πετυχημένος Πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής Διοίκησης της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας επί 3 χρόνια, Χρήστος Σούλης.

Ένα ανερχόμενο δυναμικό στέλεχος της Παράταξης που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη, αναλαμβάνει ένα εξίσου απαιτητικό χαρτοφυλάκιο όπως αυτό του πολιτισμού.

Γεννημένος στον Καναδά με καταγωγή από την Ηλεία, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως Σύμβουλος Διαχείρισης Συναλλαγματικού Κινδύνου, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος στην ΑΧΕΠΑ Γλυφάδας για δυο χρόνια.

Η δήλωσή του μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων:

Με πολύ μεγάλη χαρά αλλά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Τομεάρχη Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας.
Έχοντας πλήρη επίγνωση της σπουδαιότητας του κλάδου που καλούμαι να υπηρετήσω, σας διαβεβαιώνω ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στις επάλξεις αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Και μπορεί στη δύσκολη αυτή συγκυρία που βιώνουμε το πλέγμα των προκλήσεων που αναδύονται να είναι πολυπαραγοντικό και σύνθετο, μέσα όμως από αυτές αναδεικνύεται περισσότερο από ποτέ ο ρόλος του Πολιτισμού και η δύναμή του ως μοχλού ανάκαμψης, συνοχής και προόδου της κοινωνίας.

Ενωμένοι και αυτή τη φορά θα εργαστούμε με ζήλο και υπευθυνότητα.
Η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει τον πολιτισμό με ξεχωριστό ενδιαφέρον και προσοχή και θα προετοιμαστούμε για μια επάξια και αποτελεσματική αντιμετώπιση των θεμάτων του.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρό μας και Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και τον Γενικό Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργο Στεργίου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων