Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αθηνάς Ωνάση Αλέξης Μανθεάκης έφυγε από τη ζωή

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αθηνάς Ωνάση Αλέξης Μανθεάκης έφυγε από τη ζωή.

Συγγραφέας και φίλος της οικογένειας Ρουσέλ, προκάλεσε αίσθηση με το βιβλίο του για την κληρονόμο του Ωνάση, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητες άγνωστες ιστορίες για τη ζωή της Αθηνάς Ωνάση.

Ο Αλέξης Μανθεάκης γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1953 στην Τάνγκα της πρώην Τανγκανίκας και μεγάλωσε στην Κένυα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία, Επικοινωνία και Δημιουργική Γραφή στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ και εργάστηκε στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση στο Λονδίνο και στην Ελλάδα. Έχει γράψει άρθρα για πολλά έντυπα, μεταξύ των οποίων το Vanity Fair και το Esquire και έχει δώσει συνεντεύξεις στο CNN, τους Sunday Times, τον Guardian, το BBC, το NBC, το Playboy, το History Channel, το Point de Vue, το USA Today, το People, το Al Jazeera και άλλα.

Η φήμη του εκτινάχθηκε όταν ανέλαβε την εκπροσώπηση της κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνάς, και του πατέρα της Τιερρύ Ρουσσέλ, στα χρόνια που έλαβε χώρα η μεγάλη δικαστική διαμάχη μεταξύ της οικογένειας του μεγιστάνα και των Ελλήνων διαχειριστών του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης».

Πηγή: reader.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων