Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Ο Έλληνας που βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες συνευρέσεις swingers

Η σεξουαλική απόλαυση με κάθε δυνατό τρόπο είναι ο σκοπός που ενώνει άνδρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συσπειρώνονται τώρα σε ένα ασυνήθιστο κίνημα! Swingers απ΄ όλες τις ηλικιακές ομάδες, συνθέτουν την «Κοινότητα Ελλήνων Ηδονιστών» με έδρα την Εκάλη Αττικής και εμπνευστή έναν Πατρινό!

O 61χρονος ‘Aγγελος Μιμηκόπουλος, γνωστός από την πολυετή δράση του στο ελληνικό και διεθνές γυμνιστικό κίνημα, είναι, λοιπόν, ο εμπνευστής. Στον πρώτο όροφο της οικίας του στεγάζονται δύο ειδικές βιβλιοθήκες, μια για τον γυμνισμό (1985) και μια για τον ηδονισμό (2009), οι οποίες καλύπτουν τα κενά στην ενημέρωση των φίλων του χώρου. Για τους σπουδαστές και φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ έχουν ετοιμαστεί πρωτότυπες βιβλιογραφίες. Η κοινότητα διαθέτει δικό της ιστότοπο με την ονομασία «ΕΛΛΗΝΕΣ SWINGERS» , 14 ιστολόγια στον Blogger και δύο μυστικές ομάδες, «ΕΛΛΗΝΕΣ SWINGERS» και «ΤΗΕ SWINGING LIFESTYLE» στο facebook.

Η κοινότητα ιδρύθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2014 με την ονομασία «Κύκλος Ελλήνων Ηδονιστών» από επίλεκτα μέλη του χώρου. Απευθύνεται στα ζευγάρια της διπλανής πόρτας που έχουν κάνει ή σκοπεύουν να κάνουν την υπέρβαση από την παραδοσιακή μονογαμία στον σεξουαλικό πλουραλισμό. Ταυτόχρονα, διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες με θέμα το swinging και απαντά στα ερωτήματα των μελών και φίλων για τον τρόπό επίτευξης της υπέρβασης.

Μέλη της κοινότητας είναι ζευγάρια όλων των ηλικιακών ομάδων, με έμφαση στις δυναμικές ομάδες 25-34 και 35-44, οι οποίες εφοδιάζονται με τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να μυηθούν στον μαγικό κόσμο της ουσιαστικής ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων.

HTML tutorial

Το τετράπτυχο της κοινότητας είναι: «ειλικρίνεια – επικοινωνία – εχεμύθεια – σεξουαλική ωριμότητα».

Για το 2017, πέρα από τις τακτικές και έκτακτες συναντήσεις μελών, προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο ο εορτασμός των 79 χρόνων παρουσίας του σύγχρονου swinging στον δυτικό κόσμο, με προβολή βίντεο για τη διαχρονική εξέλιξη του καλύτερου ερωτικού παιχνιδιού του κόσμου. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα ζευγάρια που κράτησαν άσβεστη τη φλόγα του κινήματος σε δύσκολες εποχές.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων