Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

O Φιλιππινέζος Σούπερμαν

«O Σούπερμαν που θαυμάζω περισσότερο είναι ο Κρίστοφερ Ριβ στο Σούπερμαν II», δήλωσε ο 35χρονος Φιλιππινέζος Χέρμπερτ Τσάβεζ, που έχει ψύχωση με τον Σούπερμαν και έχει υποβληθεί σε δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις από το 1995 για να του μοιάσει.

Συγκεκριμένα, έχει κάνει πλαστική στο μύτη του και στο σαγόνι για να αποκτήσει το λακκάκι του Σούπερμαν. Έχει κάνει ενέσεις σιλικόνης στα χείλια του για να είναι πιο λεπτά, ενώ πρόσθεσε εμφυτεύματα στους μηρούς για να είναι πιο μυώδεις.

Ο Τσάβες, ο οποίος εργάζεται ως εκπαιδευτής μοντέλων για τα καλλιστεία, εξηγεί ότι πάντα τον συγκινούσαν οι καλές πράξεις του Σούπερμαν και η αγάπη του για την ανθρωπότητα. Στο σπίτι του έχει μία τεράστια συλλογή από αναμνηστικά του αγαπημένου του ήρωα των κόμικς.

Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι ο Τσάβες πάσχει από διαταραχή δυσμορφίας του σώματος -μια ψυχική ασθένεια όπου κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα του και πιστεύει ότι μπορεί να τη διορθώσει. Αλλά ο Τσάβες αρνείται αυτούς τους ισχυρισμούς. Δηλώνει απλώς μεγάλος, μεγάλος λάτρης του Σούπερμαν.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων