Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Ο Λίνεν τους φταίει!

Στην ΑΕΚ των γνωστών-άγνωστων επενδυτών, των αμέτοχων μετόχων, των απλήρωτων παικτών, των άφαντων σωτήρων και του αμήν, υπάρχει-λέει-και θέμα προπονητή!

Την ώρα που οι παίκτες πιέζουν να πάρουν λεφτά απ’ όπου κι αν προέρχονται, την ώρα που Βιντιάδης, Ξενιάδης κι ο κάθε ανυπαρκτιάδης κάνουν διαφήμιση στο δυνατό brand name μιας εταιρείας που καταρρέει, την ώρα που ξεκινά νέο κατασκήνωμα στην εφορία μπας και «τρυπηθούν» τα εισιτήρια να μπει κόσμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, στην ΑΕΚ συζητείται θέμα προπονητή!

Τρίζει η καρέκλα του Λίνεν, λένε πληροφορίες από το περιβάλλον της διοίκησης (;) της ΠΑΕ. Η ήττα από τον Πλατανιά και οι επερχόμενες αναμετρήσεις με ΠΑΟ και Ολυμπιακό είναι καθοριστικές για το μέλλον του Γερμανού τεχνικού στον πάγκο της Ένωσης!

Ο Λίνεν δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, ούτε καν ο καλύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει κάνει αρκετά λάθη στην ΑΕΚ, έχει πάρει ρίσκα που δεν βγήκαν, έχει ευθύνη και για κάποια (από τα πολλά) αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στη φετινή-χειρότερη στην ιστορία της-περίοδο.

HTML tutorial

Είναι, όμως, ένας άνθρωπος που πήρε την ΑΕΚ στο χείλος ΚΑΙ του αγωνιστικού γκρεμού, μάζεψε αυτό το τσούρμο άναρχων ταλέντων ή απλώς πιτσιρικάδων και το έκανε ομάδα με αρχή, μέση και τέλος.

Δεν έκανε την ΑΕΚ την καλύτερη ομάδα του κόσμου, ούτε καν την καλύτερη στη Σούπερ Λίγκα. Δούλεψε σκληρά για να πάρει ένα σύνολο δίχως ψυχολογία και να το κάνει ανταγωνιστικό, σε συνθήκες πείνας, γκρίνιας και διοικητικής κατάντιας.

Εδώ, βέβαια, έχουν γίνει τόσα στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Το ότι σκέφτονται να αλλάξουν τον προπονητή αν χάσει τα ντέρμπι, είναι πταίσμα. Το ότι, αν η ΑΕΚ νικήσει τον ΠΑΟ και δεν χάσει στο Καραϊσκάκη, θα έχει πιθανότητες ξανά να βγει στην Ευρώπη θα το εξετάσουν αργότερα, όταν θα βγουν μπροστά για τη μοστρα!

Μόνο που, το να βγει διοικητικός της ΑΕΚ να αυτοαποθεωθεί για οποιονδήποτε λόγο, είναι επικίνδυνο. Κι αυτή τη φορά, όχι για…την ΑΕΚ!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων