Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Ο Σταύρος Μπαλάσκας παραιτήθηκε από την ΠΟΑΣΥ

Εις βάρος του έχει διαταχθεί από το αρχηγείο της αστυνομίας ΕΔΕ σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για τη γυναικοκτονία στη Γλυκά Νερά.

Την παραίτησή του από το ΔΣ της ΠΟΑΣΥ ανακοίνωσε μέσω social media ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας.

Εις βάρος του έχει διαταχθεί από το αρχηγείο της αστυνομίας ΕΔΕ σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Είναι βλάκας. Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του, αν ήταν ”τα ‘χασε και τρελάθηκε”, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή», ήταν τα επίμαχα λόγια του Σταύρου Μπαλάσκα αναφορικά με τους χειρισμούς του κατ’ ομολογία δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο ίδιος ωστόσο, επιμένει ακόμη ότι τα λόγια του έχουν παρερμηνευτεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

«ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΠΟΑΣΥ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι δηλώνω απηυδισμένος απογοητευμένος και δυστυχώς συνδικαλιστικά έκπληκτος από τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης του κυρίου Γερακαράκου. Επιθυμώ δε να γνωρίζετε πως αποδέχομαι πλήρως την ενοχή μου για την συνδικαλιστική του ύπαρξη στην Προεδρία της ΠΟΑΣΥ όπως και άλλοι πολλοί μετανιωμένοι και αυτοί βεβαίως.

Κατόπιν επανειλημμένων προσωπικών επιθέσεων και συνεχείς απόπειρες διαπόμπευσης εκ μέρους της διοίκησης της ΠΟΑΣΥ με αποτέλεσμα δυστυχώς σοβαρών κινδύνων για την ασφάλεια την δίκη μου και της οικογένειας μου από ακραίες ομάδες που για μια ακόμα φορά επιτέθηκαν στο σπίτι που διαμένουν τα παιδιά μου δημιουργώντας τους αναίτια τρόμο και ταραχή αποφάσισα σήμερα να δηλώσω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων