Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Ο Τραμπ φλέρταρε Ιρλανδή δημοσιογράφο μπροστά στην κάμερα

Ο Ντόναλντ Τράμπ φάνηκε να φλερτάρει με μία Ιρλανδή δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνάντησης με τον Λέο Βαράντκαρ,τον Ιρλανδό πρωθυπουργό, την Τρίτη.

Καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Ιρλανδός πρωθυπουργός συζήτησαν θέματα όπως η μετανάστευση και η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο κ. Trump διέκοψε να συγχαρεί το «ωραίο χαμόγελο» μίας δημοσιογράφου.

«Λοιπόν, έχουμε πολλούς από τα Ιρλανδέζικα ΜΜΜ που μας παρακολουθούν» λέει ο Τραμπ. «Και από πού είσαι;» τότε ρωτάει την Caitriona Perry, ανταποκριτρια στην Washington για την RTE. Και σχολίασε στον Ιρλανδό πρωθυπουργό: «Έχει ωραίο χαμόγελο στο πρόσωπό της, πάω στοίχημα ότι σου φέρεται καλά»

Η 37χρονη δημοσιογράφος ανήρτησε το σχετικό βίντεο στο Twitter περιγράφοντας την «αλλόκοτη σκηνή», ενώ κάποιοι απ’ τους ακολούθους της στο Instagram θεώρησαν ότι υπήρχε κάτι το σεξιστικό στη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου απέναντι στην Πέρι.

«Είναι κάπως αλλόκοτο. Νομίζεις ότι ήταν σεξιστικός κατά κάποιον τρόπο. Ένιωσες ότι σε κρίνει με βάση την εμφάνισή σου;», έγραψε ένας ακόλουθός της.

https://www.youtube.com/watch?v=sh8-VTLOsr4

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων