Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Οι αστρολογικές προβλέψεις για αύριο Σάββατo

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια αύριο Σάββατο 21 Αυγούστου 2021.

Η Σελήνη βρίσκεται στον υδροχόο και επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η ανάγκη να επικεντρωθούμε σε φιλικές σχέσεις και να αφοσιωθούμε σε συζητήσεις που μας ενδιαφέρουν με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο είναι σημαντική. Είναι απαραίτητο για εμάς να εκφράσουμε πιθανές ιδέες και προτάσεις που έχουμε καθώς η ανάγκη να επαναστατήσουμε από τους περιορισμούς για τις προκαταλήψεις είναι έκδηλη. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά εκρηκτικές αντιδράσεις και εριστική διάθεση που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω μας καθώς θα δημιουργήσουν σκληρές κόντρες. Καλό είναι να δείξουμε κατανόηση στις διαφορετικές απόψεις αφού μόνο αυτή θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε τις απαραίτητες ισορροπίες.

Σύλλογοι και ομάδες μπαίνουν στη ζωή μας καθώς επιδιώκουμε να βρεθούμε με άλλα πρόσωπα που έχουν παρόμοια αντίληψη των πραγμάτων με μας. Δεν αποκλείεται να προσχωρήσουμε σε μία ομαδική προσπάθεια που μας εκφράζει δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Ζητήματα στόχων και φιλοδοξιών είναι πολύ πιθανό να προκύψουν που θα μας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μετά τα μεσάνυχτα μπορεί να δημιουργήσει η κατήφεια και απαισιοδοξία σε σχέση με στόχους και όνειρα που μπορεί να έχουμε. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι περιοριζόμαστε και βρίσκουμε εμπόδια στο δρόμο μας που μας απογοητεύουν. Καλά θα κάνουμε να μετουσιώσουμε αυτή την απογοήτευση σε αποφασιστικότητα και να προσπαθήσουμε με δομημένη σκέψη να πραγματοποιήσουμε πιθανές αλλαγές που χρειάζονται. Προσοχή σε φιλικές σχέσεις καθώς είναι εύκολο να απομακρυνθούμε από πρόσωπα λόγω της αυστηρότητας που μας διακρίνει.

Μέσα στην ημέρα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τον εκνευρισμό στα ύψη και μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με τον φιλικό περίγυρο καθώς είναι εύκολο να αντιδράσουμε σπασμωδικά και εκτός ορίων επαναστατικά σε ζητήματα που μας αφορούν. Καλό είναι να μην παρασυρθούμε και γίνουμε επιθετικοί καθώς είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Ανατροπές είναι πολύ πιθανό επίσης να προκύψουν σε σχέση με τα όνειρά μας καθώς οικονομικά ζητήματα φαίνεται να αλλάζουν τα σχέδια μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας εδώ

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων