Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Όταν το πατριωτικό καθήκον συγκρούεται με τους «προσκυνημένους»!

Γράφει ο Νίκος Νικολόπουλος (*)

Είναι εμφανές ότι παρατηρούνται διιστάμενες αξιολογήσεις στα υψηλά κλιμάκια της Δικαιοσύνης για τον κατηγορούμενο -και πάλι- Ανδρέα Γεωργίου, αναφορικά με το «μαγειρεμένο» έλλειμμα της χώρας μας, που μας οδήγησε στο «λάκκο» των μνημονίων. Εντέλει το συμπέρασμα είναι ότι τα απαλλακτικά βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών προσκρούουν στην πατριωτική συνείδησή και έτσι παραμένει ζητούμενο η απόδοση Δικαιοσύνης για το μέγα έγκλημα του «φουσκώματος» του ελλείμματος, που έριξε την Ελλάδα στα «σαγόνια» των δανειστών.

Δεν εκπλήσσει, λοιπόν, η λυσσαλέα προσπάθεια των δανειστών και των εγχώριων υποστηρικτών τους, «να βγάλουν λάδι» τον Γεωργίου, γι’ αυτό και ζητούν διαφόρων ειδών αμνηστεύσεις  για τους «εκλεκτούς» τους, που έκαναν όλη την «βρώμικη» δουλειά εκείνη την περίοδο της πιστοποίησης του υπερτροφικού ελλείμματος.

Είναι δε, τόσο ξεδιάντροπες οι παρεμβάσεις των δανειστών, που απαιτούν κιόλας να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι και άνεργοι 100.000 € για τα δικαστικά έξοδα του …. «φτωχούλη» Γεωργίου! Ε, όχι και να πιστέψουμε ότι τον συμβούλεψαν να «μαγειρέψει» τα στοιχεία και στο τέλος τον άφησαν…. «νηστικό»! Δεν είναι αυτός ο σκοπός τους. Απλώς, παίρνουν μια ακόμη αφορμή για να καταδείξουν, ότι αυτοί η διαφεντεύουν τα δημόσια ταμεία μας.

HTML tutorial

«Είναι, ταυτόχρονα, λυσσώδης η προσπάθεια των καθεστωτικών ΜΜΕ  να πείσουν, ότι ο Γεωργίου είναι ήδη παραδομένος με «λευκή περιβολή» στην ελληνική κοινωνία. Ας μην επιχαίρουν. Ο Γεωργίου δεν έχει αθωωθεί. Ήδη, με βάση την αναίρεση του βουλεύματος θα καθίσει πάλι στο «σκαμνί». Όπως κάθεται και τούτες τις μέρες για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, μετά από έφεση,  που άσκησε Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος της πρωτόδικης απαλλακτικής απόφασης. Στις 31 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού, όλοι οι Έλληνες πατριώτες και πάλι στις δικαστικές αίθουσες, με τον προστατευόμενο των ξένων και φίλο του Γ. Παπανδρέου, Ανδρέα Γεωργίου.  Και μαζί περιμένουμε και τους δύο μάρτυρες εκ Βρυξελλών, οι οποίοι θα πρέπει να μην ξεχνούν ότι η ψευδορκία και η ψευδομαρτυρία τιμωρούνται από τα Ελληνικά Δικαστήρια.

Ας είναι … Μπορεί να καλύπτεται με μονόκλ το ένα μάτι της Ελληνικής Δικαιοσύνης, το άλλο, όμως, είναι ορθάνοιχτο. Η δικαστική περιπέτεια του «αρχιμάγειρα» Γεωργίου έχει και άλλα επεισόδια και δεν είναι απίθανο να έρθει η στιγμή που θα τα «ξεράσει» όλα και θα αποδειχτεί ότι έπαιρνε έτοιμους τους αριθμούς από τους καθοδηγητές του και τους «έριχνε στον φούρνο μικροκυμάτων» για να βγει, καλοψημένο το έλλειμμα και να αποτελέσει την αποκλειστική αφορμή της παγίδευσης μας στα απάνθρωπα μνημόνια.

Επισήμως, όπως είναι γνωστό, τον Αύγουστο του 2016 ο Άρειος Πάγος πιστοποίησε ότι η χώρα μας επιβαρύνθηκε με 210 δισεκατομμύρια €, εξαιτίας του παραποιημένου προς το χειρότερο, ελλείμματος και σήμερα το ποσό αυτό αγγίζει με τους τόκους 300 δισεκατομμύρια €. Υπάρχουν βάσιμες και αξιόπιστες μαρτυρίες, που οφείλει να «ακούσει» η Ελληνική Δικαιοσύνη, που αναφέρουν ότι το έλλειμμα διογκώθηκε επίτηδες με άμεση ή έμμεση εμπλοκή των εταίρων μας. Μια τέτοια τρανταχτή απόδειξη αρκεί για να καταφύγουμε στα αρμόδια Ευρωπαϊκά και διεθνή όργανα, ζητώντας να μας καταβάλουν την τεράστια ζημιά που υπέστη ο λαός μας και η πατρίδα μας. Αυτός είναι ο αγώνας μας, αυτό επιτάσσει να κάνουμε τον πατριωτικό μας καθήκον!

 

(*) Ο Νίκος Νικολόπουλος είναι ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Αχαίας και Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων