Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Πανσέληνος στον Καρκίνο σήμερα 18/1/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου

Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

 

Εκδηλώνετε τη φροντίδα σας και την προστατευτική πλευρά σας, καθώς στις 18 Ιανουαρίου 2022 η Πανσέληνος στο συναισθηματικό ζώδιο τον Καρκίνο εμποτίζει την ψυχή σας με τη βαθιά επιθυμία να νιώσετε ασφαλείς και να πάρετε αγάπη και φροντίδα. Το σπίτι σας και η οικογένειά σας γίνονται το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, εκφράζετε τα συναισθήματά σας και τις ανάγκες σας και συνειδητοποιείτε ποιοι μπορούν να σας προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια. Πάτε πίσω στο παρελθόν σας και στις ρίζες σας, ίσως ακόμα έχετε μια αποκάλυψη, που σάς δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση. Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής την Πανσελήνου στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Αναζητάτε το σπίτι σας και την παρέα των αγαπημένων σας προσώπων, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον οικείο τέταρτο οίκο σας. Στρέφετε την προσοχή σας στο παρελθόν και αποσαφηνίζετε ποιοι σας έχουν στηρίξει και ποιοι όχι. Τώρα αναζητάτε να συνδεθείτε βαθιά με τα προσφιλή σας πρόσωπα και να περάσετε το χρόνο σας μαζί τους. Ίσως επισκεφθείτε την οικογένειά σας ή άτομα που έχετε να δείτε καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, φέρνει στο φως σημαντικές πληροφορίες ή συναρπαστικές ειδήσεις, που περιμένατε καιρό. Η ευγλωττία και η πειθώ σας σάς βοηθούν να πουλήσετε μια ιδέα ή ένα έργο και παράλληλα να προσελκύσετε νέα άτομα, από τα οποία θα αποκομίσετε σημαντικές εμπειρίες. Προσέξτε να μην εξαναγκάσετε τους άλλους να αποδεχτούν τις ιδέες σας και τη γνώμη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν κάνατε προσπάθειες για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, έρχεται να επιβραβεύσει τον αγώνα σας. Ίσως λάβετε ξαφνικά χρήματα ή κλείσετε μια από καιρό αναμενόμενη οικονομική συμφωνία, για την οποία έχετε προσπαθήσει αρκετό καιρό. Ίσως ακόμη δώσετε χρήματα για το σπίτι σας ή στα μέλη της οικογένειάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας, χάρη στη Πανσέληνο στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας. Αν έχετε εργαστεί για έναν προσωπικό στόχο τους τελευταίους έξι μήνες, οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς τώρα. Εκδηλώνετε τη φροντίδα σας και την αγάπη σας στους αγαπημένους σας, παίρνετε βαθιά ικανοποίηση από την εκτίμηση και το σεβασμό που σας εκδηλώνουν.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε χαμένοι σε ένα συναισθηματικό ωκεανό, βρίσκεστε σε σύγχυση για την πορεία μιας σημαντικής σχέσης σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το θολό δωδέκατο οίκο σας. Έρχεστε σε επαφή με το υποσυνείδητό σας, πάτε πίσω στο παρελθόν, σε βαθιά θαμμένα συναισθήματα που εκρήγνυνται ξαφνικά. Μη φοβάστε τη μοναξιά σας, αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή σε ένα ήσυχο μέρος για να ηρεμήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διασκεδάζετε με τους φίλους σας και παίρνετε σωστές συμβουλές, χάρη στην Πανσέληνο στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Ίσως κάνετε επίσημη τη συμμετοχή σας σε μια ομάδα ή απλά δικτυωθείτε με νέους φίλους, τους οποίους συναντάτε ξαφνικά ή μέσα από το διαδίκτυο. Αποκομίζετε οφέλη από ένα έργο στο internet ή από μια ομαδική προσπάθεια ή απλά αγωνίζεστε για ένα ιδανικό ή ένα σκοπό.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σάς φέρνει αναγνώριση της σκληρής δουλειάς σας ή τιμητικές διακρίσεις ή μια μεγάλη ηγετική θέση στην καριέρα σας. Προσέξτε τις διαφωνίες που ενδεχομένως θα προκύψουν στην εργασία σας εξαιτίας της επιβολής των ιδεών σας και της κυριαρχίας σας και προσπαθήστε να κάνετε συμμάχους και όχι εχθρούς, αν θέλετε να έχετε επαγγελματική πρόοδο και ανάπτυξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έμπνευση, διαίσθηση και φαντασία σάς χαρίζει η Πανσέληνος στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, αγωνίζεστε για ένα μεγάλο όραμα και βλέπετε τη ζωή από τη φωτεινή της πλευρά, βλέποντας τα πράγματα χαρούμενα και αισιόδοξα. Η θετική σας σκέψη σάς ωθεί να ταξιδέψετε ή να λάβετε κάποια γνώση ή απλά να εμπλακείτε με άτομα που εμποτίζουν με γαλήνη το μυαλό και την ψυχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών πόρων, σάς παροτρύνει να επιλύσετε εκκρεμή ζητήματα σε σχέση με οικονομικά που μοιράζεστε με τους άλλους ή να ξεκινήσετε μια κοινή επιχείρηση ή να κάνετε μια συναλλαγή ακίνητων. Έντονα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και απαιτείτε να μάθετε αν η σχέση σας μπορεί να γίνει επίσημη ή όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναζητάτε τη σταθερότητα και τη δέσμευση, είτε στον ερωτικό ή στον επαγγελματικό τομέα, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Φροντίζετε περισσότερο τον αγαπημένο σας, απομακρύνετε τη συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας. Αν συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να δεσμευτείτε στη σχέση σας, δε διστάζετε ακόμα και να τη διαλύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλάζετε τις καθημερινές σας συνήθειες, καθώς η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της καθημερινότητας, σάς ωθεί να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την ευεξία σας και τη συναισθηματική ισορροπία σας. Έχετε την ενθάρρυνση των αγαπημένων σας προσώπων στις δυσκολίες της ζωής, προκειμένου να αποβάλετε την πίεση και το άγχος των υποχρεώσεων.

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, είστε χαρούμενοι και ρομαντικοί, φλερτάρετε με ένα παθιασμένο, αλλά και παιχνιδιάρικο τρόπο. Η θετική διάθεσή σας και ο ερωτισμός σας προσελκύουν πολλούς θαυμαστές στο δρόμο σας κι εσείς ανοίγετε την καρδιά σας σε αυτόν/ήν που σάς προσφέρει φροντίδα και ασφάλεια. Αν είστε σε σχέση, μια εγκυμοσύνη είναι δυνατόν να συμβεί, καθώς τώρα είστε εξαιρετικά γόνιμοι.

ΠΗΓΗ: www.zwdiasimera.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων