Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

«Πάντα αισθανόμασταν και ήμασταν Έλληνες»: Στο Προεδρικό Μέγαρο Γιάννης, Αλεξ και Βερόνικα Αντετοκούνμπο

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται σήμερα το πρωί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον αδερφό του Άλεξ και την μητέρα του Βερόνικα. Ο βενιαμίν της οικογένειας μαζί με την μητέρα του πολιτογραφήθηκαν τιμητικά χθες Έλληνες πολίτες στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά την ορκωμοσία τους, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τη Βερόνικα, τον Γιάννη και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο και συζήτησαν για την Ελλάδα και την Αμερική, για τους δύσκολους καιρούς που πέρασε η οικογένεια, την αγάπη για το μπάσκετ, το NBA, την Εθνική Ελλάδας και την κινηματογραφική ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη χώρα μας.

«Πάντα αισθανόμασταν Έλληνες, πάντα ήμασταν Έλληνες απλώς τώρα ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απευθυνόμενος στην ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εξηγώντας πως λόγω της δουλειάς του περνά μόνο τα καλοκαίρια στην Ελλάδα, όπου έρχεται μαζί με τους γιους του, τη σύντροφό του Μαράια και όλη του την οικογένεια.

«Είμαστε Έλληνες, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα και αυτό έβαλε απλώς μια σφραγίδα», συνέχισε ο Greek Freak», τονίζοντας πως «το να είστε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος είναι ιστορικό. Ευχαριστώ που μας καλέσατε»

«Ήσασταν Έλληνες και το έχετε αποδείξει οικογενειακά. Είστε πρότυπο για όλα τα μικρά παιδιά. Το κερδίσατε όχι μόνο ως αθλητής αλλά με το ήθος σας. Αυτό είναι κάτι το οποίο παίρνει κανείς το σπίτι του και το καλλιεργεί μεγαλώνοντας. Εύχομαι να συνεχίσετε όπου και εάν βρίσκεστε», είπε μεταξύ άλλων η ΠτΔ.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων